Djevojčica se pokušala ubiti zbog zlostavljanja u školi, a dočekale su ju psovke i smijeh

Djevojčica se pokušala ubiti zbog vršnjačkog zlostavljanja u školi, a dočekale su ju psovke i smijeh od strane roditelja djevojčice koja je to činila.

Većina roditelja bi se jako zabrinula kada bi saznali da njihovo dijete nekog zlostavlja. No, to nije riječ s ovim roditeljima. 

Mnogi roditelji se nastoje boriti protiv zlostavljanja i naučiti svoje dijete pravim vrijednostima. Neki, na žalost, vode potpuno drugačiju politiku čak i kada se dogodi nešto zaista tragično. 

Lilly-Jo Caldcott imala je vrlo sretan život. Imala je obitelj koja ju je jako voljela. No kada je počela ići u novu školu, stvari su se promijenile. 

Lilly je uvijek bila sretna i vesela, no nakon promjene škole postala je vrlo tiha i povučena. Uskoro se više nije htjela igrati sa svojim prijateljima. Majka je pokušavala razgovarati s njom, ali ne bi mogla izvući odgovor. 

Uskoro ju je majka uspjela nagovoriti da otkrije istinu: jedna učenica u školi ju je zlostavljala – fizički i verbalno. 

VIDI OVO: Djevojka s autizmom preživjela je zlostavljanje vršnjaka i pokazala svima koliko je posebna

Svaki dan bi ta učenica vukla Lilly za kosu, udarala bi ju, gurala u ormariće, skakala joj na prste i radila još mnogo toga. 

Tema polêmico #bullying:“Eu não quero enterrar minha filha”, diz mãe de menina de 10 anos que tentou suicídio por…

Objavljuje Loja Amor MaiorPetak, 16. studenoga 2018.

Lillyna majka, Jess, pokušala je razgovarati s vodstvom škole, ali oni nisu ništa poduzeli. Jess je mogla samo gledati kako joj dijete postaje depresivno. Uskoro je Lilly prestala ići u školu te je govorila da je bolesna. Jess nije znala kako da riješi taj problem. Nastavljala se obraćati školi, ali oni i dalje nisu reagirali, samo su rekli da Lilly mora nastaviti pohađati školu. 

Jess je nagovorila Lilly da se vrati u školu nadajući se da će stvari biti bolje. Jednog jutra prije škole Lilly je došla do svoje majke, izgledala je jako bolesno. 

Priznala je da je progutala mnogo tableta iz kupaonice. Pokušala se je ubiti. 

Mercredi 14 Novembre 2018 La maman de la petite a conduit sa fille à l’hôpital après qu’elle ait refusé de manger et…

Objavljuje Le HarcélementSrijeda, 14. studenoga 2018.

Jess ju je odmah odvezla u bolnicu, užasnuta onime što se dogodilo. Liječnici su ju stabilizirali. 

Jess je potom ispisala Lilly iz te škole. Ujedno je odlučila svima reći što je njezina kćer učinila zbog zlostavljanja u školu. 

Tada je škola odgovorila. Ravnatelj je napravio objavu. Umjesto da je ponudio riječi utjehe majci i zlostavljanoj djevojčici on je napisao da škola ima jako ozbiljan stav prema zlostavljanju. No, da je to tako, Lilly nikada ne bi pokušala uzeti stvari u svoje ruke. 

Budući da škola nije pružala nikakvu podršku niti rješenje problema, Jess je odlučila kontaktirati roditelje djevojčice koja je zlostavljala njezinu kćer – tada je dobila još jednu nevjerojatnu reakciju. 

Roditelji su počeli psovati na nju i njezinu kćer te su joj se počeli smijati. Očito su mislili da je sve to jako smiješno i zabavno. 

Nadajmo se da će Jess uspjeti upisati svoju kćer u bolju školu gdje će imati priliku rasti i razvijati se bez straha.