NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDjevojčica je poslala pismo Bogu nakon što joj je uginuo pas, majka...

Djevojčica je poslala pismo Bogu nakon što joj je uginuo pas, majka se šokirala kada je stigao odgovor

Njezine nevine i mile riječi će vas ostaviti u suzama.

Djevojčica je poslala pismo Bogu nakon što joj je preminuo pas Abbeey. Majka se šokirala kada je stigao odgovor iz raja.

Djevojčica Meredith i njezin pas Abbey bili su definicija najboljih prijatelja. Na žalost, Abbey je preminula od starosti ostavljajući svoju najbolju prijateljicu sa slomljenim srcem i velikom tugom za svojim prijatelje.

Meredith je tako željela biti sigurna da će Abbey biti dobro kada dođe u raj. Uz majčinu pomoć je odlučila napisati pismo Bogu. Njezine nevine i mile riječi će vas ostaviti u suzama.

Napisala je: „Dragi Bože, hoćeš li se molim te brinuti za mog psa? Ona je jučer preminula i otišla je kod tebe u raj. Jako mi nedostaje. Sretna sam što si mi ju dao za psa iako se razboljela.

Nadam se da ćeš se igrati s njom. Ona voli plivati i igrati se lopticama. Šaljem ti njezinu sliku da ju možeš prepoznati kada ju vidiš. Stvarno mi jako nedostaje. Uz puno ljubavi, Meredith.“

Our 14-year-old dog Abbey died last month. The day after she passed away my 4-year-old daughter Meredith was crying and…

Objavljuje Suspended CoffeesČetvrtak, 26. prosinca 2013.

Tada su majka i kćer stavili pismo u kovertu sa slikom Meredith i Abbey te su ju poslali na adresu Raja.

Ujedno su stavili svoju adresu i zalijepili puno markica jer je Meredih smatrala da će trebati jako puno markica kako bi pismo došlo do raja. Kasnije su odnijeli pismo u poštu.

Majka je primila posebnu pošiljku

Nekoliko dana kasnije Meredith je primila posebnu pošiljku. Bila je umotana u zlatni papir i naslovljena na nju. Unutra je bila knjiga gospodina Rogersa „Što kada vam premine kućni ljubimac“. U knjizi je bilo pismo koje je Meredith poslala, kao i odgovor od Boga.

Pisalo je: „Abbey je sigurno stigla u raj. Slika je jako pomogla te sam ju odmah prepoznao. Njezin je duh ovdje sa mnom kao što je i u tvom srcu.

Abbey je uživala s tobom. Budući da u raju ne trebamo tijelo, nemam baš džepova u kojima bih držao tvoju sliku tako da ti ju šaljem natrag u ovoj knjizi kako bi imala nešto po čemu ćeš uvijek pamtiti Abbey.

Hvala ti na predivnom pismu i hvala tvojoj mami koja ti je pomogla napisati ga i poslati. Imaš zaista divnu mamu. Odabrao sam ju posebno za tebe.

Šaljem ti svoje blagoslove; zapamti da je tako puno volim. I da, jako me je lako pronaći. Ja sam svugdje gdje ima ljubavi. Voli te, Bog.“

Iako je sama ova priča jako lijepa, poruka koja leži u pozadini je još vrjednija. Maleno dobro djelo može jako puno nekome pomoći.