Djevojčica (8) preminula od sepse jer ju je maćeha zlostavljala

Jadna osmogodišnja djevojčica je preminula od sepse nakon što ju je maćeha natjerala svojim metodama kažnjavanja da pije iz prljave wc školjke, izvještavaju mediji.

Raylee JoLynn Browning umrla je 26. prosinca 2018., a nakon smrti su joj otkrivene ozljede rektuma, modrice i opekline na tijelu. Njen otac Marty Browning, maćeha Julie Dawn Titchenell-Browning te Sherie Titchenell, maćehina sestra, uhićeni su zbog smrti djevojčice u Hilltopu u Zapadnoj Virginiji.

Djevojčica je pretrpjela srčani zastoj nakon čega ju je Sherie odvezla u bolnicu. Trio je optužen za smrt djeteta koja je nastupila zbog zanemarivanja, a određena im je jamčevina u iznosu od 100 tisuća dolara nakon što su istražitelji otkrili užasne životne okolnosti u kojima je nesretna djevojčica živjela.

VIDI OVO: 10 znakova emotivnog zlostavljanja u odnosu

Titchenell-Browning bila je bivša kraljica izbora za ljepotu, a svoju pokćerku je navodno tukla, izgladnjivala i branila joj da pije po tri dana.

Kako prenosi Bluefield Daily Telegraph, tukla ju je žlicom i remenjem te ju je tjerala da spava na podu u peleni zbog čestog mokrenja u krevet.

Njena druga kći sada je u udomiteljskoj obitelji, a policiji je mjesecima kasnije otkrila šokantne detalje koji su sada izašli na vidjelo.

IZVOR:Index.hr