NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDjevojčica je prišla starcu u prodavaonici, ali nije ni slutila što će...

Djevojčica je prišla starcu u prodavaonici, ali nije ni slutila što će na kraju izazvati

Tara Wood je oduvijek znala da njezina kći Norah ima razumijevanja za starije. Djevojčica je prišla jednom starcu u prodavaonici ne sluteći što će izazvati.

,,Sviđaju mi ​​se starci, jer polako rade kao i ja, i zato što imaju meku kožu kao i ja, svi će uskoro umrijeti, pa ću ih voljeti prije nego umru”, rekla je djevojčica svojoj majci. Međutim, tek joj je bio četvrti rođendan kada je Tara shvatila koliko je snažan odnos njezine kćeri sa starijim ljudima.

Kada su zajedno kupovali u supermarketu, Norah je rekla starijem čovjeku koji je stajao u istom redu: ,,Bok, djedice, danas mi je rođendan!”. Tara je u početku bila užasnuta, ali joj se srce otopilo, jer se stariji gospodin zaista upustio u razgovor s njezinom kćerkom.

Nora nije mogla prestati govoriti o ovom gospodinu koji je ljubazno pričao s njom o njenom rođendanu i čak napravio fotografiju s njom.

Norah s novim prijateljem

Norah prijatelj

Dirnut susretom između njih dvoje, Tara je odlučila postaviti priču na Facebooku kako bi pronašla ovog gospodina.

I uspjela je!

Gdin Dan, kako su ga zvali, nedavno je izgubio ženu i osjetio se veoma usamljen nakon tragičnog gubitka. Žena koja je kontaktirala Taru bila je više nego sigurna da ga je susret s Norom ponovo raznježio i probudio u njemu emocije.

Tara djed

Tara ga je pozvala u posjet nekoliko dana kasnije. A kada je djevojčica stigla iz škole, uzela je papir i bojice da nacrta nešto što će on staviti na hladnjak.

Tara djed 2

Proveli su nekoliko sati zajedno, ručali i prošetali se. Toliko su se slagali, kao da su prijatelji iz vrtića.

Tara djed 3

Kada je krenuo kući, gospodin Dan je ubrao jednu ružu u njihovom vrtu dao je Nori. Naravno, prvo je poskidao svo trnje.

Nora je još uvijek čuva i nosi u džepu.

Gdin Dan se sjeća da nije mogao spavati, nažalost, od smrti svoje supruge, ali nakon popodneva provedenog u njihovom domu, ponovo se osjetio ispunjen i sretan.

Tara djed 4

Ova djevojčica i njezina majka sada posjećuju svog novog prijatelja svakog tjedna. On je postao dio obitelji i ove godine su čak proveli Dan zahvalnosti zajedno.

tara djed 5

Ova neobična priča je dokaz da su prijatelji obitelj koju sami biramo.