Djevojčica (4) tvrdi da je imala ''razgovor s Bogom'' kada je skoro umrla
Snimka zaslona: YouTube

4-godišnja djevojčica Zola tvrdi da je imala poseban ”razgovor s Bogom” kada je gotovo iskrvarila na smrt.

Kada je Brittani Tomic bila trudna liječnici su pronašli cistu na mozgu njezine nerođene bebe kao i bijelu pjegu na njezinu srcu. 

No, beba Zola rođena je potpuno zdrava. No nakon 6 mjeseci, Brittani je primijetila da njezina beba ne napreduje. 

Tako bi se i najmanja infekcija uha pretvarala u upalu pluća za malenu djevojčicu. Tada su došle iznenadne vrućice, a nakon toga i napadaji. 

Tada je liječnik preporučio da Zola ukloni krajnike kako bi mogla lakše spavati. Bila je to rutinska operacija i svi su mislili da je glatko prošla. 

Nedugo nakon uklanjanja krajnika, Zola se probudila i utrčala u sobu svojih roditelja. Bila je prekrivena krvlju te je pala na pod. 

Zola je jedva ostajala pri svijesti zbog velikog gubitka krvi. Roditelji su ju žurno odvezli u bolnicu. 

VIDI OVO: Djevojčica bolesna od leukemije borila se s mislima o smrti, a onda joj je došao anđeo

Djevojčica se čudesno oporavila nakon što je te noći gotovo iskrvarila

Liječnici su rekli da će Zola biti dobro. Liječnici su ujedno rekli da Zola pati do neobične bolesti koja utječe na kolagen i tkiva. Brittani je objasnila: „Za većinu ljudi su kosti i tkiva spojeni kao ljepilom, za nju je to ljepilo sličnije žvakaćoj gumi“. 

Ta se malena djevojčica čudesno oporavila nakon što je te noći gotovo iskrvarila. Ujedno, ta je noć bila jako posebna u njezinom životu iz još jednog razloga. Ispalo je da je Zola imala poseban „razgovor s Bogom“ te kobne, ali i vrlo posebne, noći. 

Kada ju je mama upitala što joj je Bog rekao, Zola je uzbuđeno šapnula da joj je rekao: „Hvala ti što si Mi prijateljica“. 

Ovo je zaista jedno rijetko i predivno iskustvo za tako malenu djevojčicu.