Djevjočica upala u bunar

Djevojčica je upala i zapela u 50-metarskom oknu bunara, a za njezino spašavanje je zaslužan tim kojeg je sam Bog poslao.  

Timu hitne pomoći u Tajlandu trebao je gotovo cijeli dan da uspješno oslobode 19-mjesečnu djevojčicu koja je upala u bunar, piše People. Dijete je nakon 18 sati izvađeno iz gotovo 50-metarskog okna bunara!

Zapanjujuće spašavanje, početkom veljače, započelo je nakon što su djetetova dva roditelja imigranta iz Mjanmara radila na polju u sjevernom Tajlandu. Prije posla, roditelji su bebu stavili pod drvo u obližnjoj njivi, prenosi BBC.

Stvari su tada krenule zastrašujuće. U pauzi roditelji više nisu vidjeli svoje dijete i krenuli su u potragu za njom. Plač djeteta doveo je roditelje do šahta suhog bunara u koji je dijete upalo i zapelo.

Ekipe su stigle na mjesto događaja i počele neumorno raditi na izvlačenju djeteta iz rupe. Posade su djetetu stavile kisik dok su bijesno kopale kako bi izvukli djevojčicu.

Tada je dijete nakon 18 sati rada konačno bilo slobodno!

Video objavljen na YouTubeu prikazuje kako ekipa nosi dijete na nosilima uz brdo nakon što je izvučeno iz bunara.

“Tako nam je drago što smo je mogli sigurno spasiti. Pokušavamo od jučer poslijepodne. Radili smo bez sna. Svi su pomogli”, rekao je spasilac Chanachart Wancharernrung, prenosi BBC.

Nakon njezina čudesnog spašavanja, ekipa je prevezla djevojčicu u bolnicu. Nije poznato je li zadobila ozljede.

Šef lokalne policije spomenuo je da je djevojčica pokazivala znakove umora. Taj je dužnosnik također dodao da se čini da su njezini vitalni znakovi dobri.

Hvala Bogu! Zaštitio je i spasio život djevojčice poslavši taj tim heroja na njezin put!