Djevojčica se vozila vlakom u zabavnom parku, a njezina reakcija se širi internetom

Uvijek je jako zanimljivo gledati prva iskustva u životima mladih osoba. Na ovoj snimci, malena je djevojčica imala prilično zanimljivu reakciju na vožnju vlakom u zabavnom parku. 

Na početku snimke, djevojčica sjedi između mame i tate u drvenom vlakiću. Dok je vožnja trajala njezini izrazi lica mijenjali su se od osmijeha do velikih očiju zbog neizvjesnosti. 

Tada se vlakić počeo penjati prema gore, a njezino je lice bilo puno upitnika. Mama i tata su se nasmijali kameri dok je djevojčica izgledala kao da će početi plakati. Nakon toga je snimka ponovno puštena, ali s uvećanjem lica djevojčice na kojem se vide razne emocije. 

Čini se da je djevojčica bila na gusarskoj vožnji te nije bila sigurna u vezi pada. Njezini su ju roditelji odveli u Gulliver’s World u Engleskoj. To je novo iskustvo bilo uzbudljivo i zastrašujuće za malenu Lilly. 

Kao što je i Lilly na ovoj snimci prošla novo iskustvo i nas Gospodin vodi na putovanja koja nikada ne bismo očekivali. Ti putevi mogu biti iznenađujući, uzbudljivi te čak i strašni. No, kao što su roditelji cijelo vrijeme bili pokraj Lilly, Bog Otac je s nama cijelo vrijeme bez obzira gdje se nalazili. 

„Kamo da idem od duha tvojega i kamo da od tvog lica pobjegnem? Ako se na nebo popnem, ondje si, ako u podzemlje legnem, i ondje si. Uzmem li krila zorina pa se naselim moru na kraj, i ondje bi me ruka tvoja vodila, desnica bi me tvoja držala“ (Psalam 139,7-10).