djevojčice oltar cvijeće
Snimka zaslona: YouTube

Ovo vjenčanje je imalo jedan poseban trenutak koji je sve ostavio u suzama (na dobar način). Za ove trenutke su zaslužne tri djevojčice koje su s cvijećem hodale do oltara.

Nema takve stvari kao što je savršeno vjenčanje. Bez obzira koliko dugo planirate, koje detalje pregledate i koliko članova obitelji zadužite za osiguravanje da sve prođe glatko, uvijek će se nešto dogoditi što neće biti u planu.

Iako ne završava svako vjenčanje s nekim nestašnim i neočekivanim događajem, lako je pretpostaviti da će se nešto ludo dogoditi kada u jednadžbu ubacite tri živahne malene djevojčice s cvijećem.

Na svu sreću, ovo vjenčanje je imalo jedan poseban trenutak koji je sve ostavio u suzama (na dobar način). Sve je započelo kada su prve dvije djevojčice s cvijećem krenule prema oltaru. Iza njih je išla još jedna malena djevojčica te se činilo da prati druge dvije djevojčice.

Snimka zaslona: YouTube

Prvo je najmlađa djevojčica bila nesigurna u vezi svojih dužnosti te se nije sjetila bacati latice. No tada je shvatila koji je njezin posao te je pričekala svoj trenutak dok nije došla do oltara.

Kada je stigla počela je bacati pune ruke latica. Kada su vidjeli njezino uspaničeno bacanje latica gosti su se počeli smijati.

Činilo se da je ona vrlo ozbiljno shvatila svoj posao, kada ga se sjetila. Iako su dvije starije djevojčice završile svoj posao i krenule na stranu, malena je ostala kako bi ispunila svoj zadatak.

Hihotanje gostiju ju nije omelo u izvođenju svog posla te ju je jedan od mladoženjinih prijatelja odveo tamo gdje je trebala stati.

Pogledajte njezinu odlučnost u priloženom videu. Na kraju su svi imali osmjeh na licu. Na svu sreću, mladenka je uspjela doći do oltara bez posrtanja po hrpama latica.