NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDjevojka otkrila istinu koju je čuvala dok je 4 godine ležala zatočena...

Djevojka otkrila istinu koju je čuvala dok je 4 godine ležala zatočena u svom tijelu

Priča ove djevojke je pravo čudo! Otkrila je istinu koju je bila prisiljena čuvati dok je 4 godine ležala zatočena u svom tijelu.

S 11 godina Victoria Arlen je shvatila da s njom nešto nije u redu. Uvijek je voljela plesati i plivati, ali je polako postajala bolesna. Najprije su to bile česte navale gripe i prehlade, ali kasnije je postalo još gore te nije mogla pomicati noge.

Tijekom vremena njezina majka Jacqueline se jako zabrinula jer je promatrala kako njezina nekada vesela djevojčica polako propada.

Nakon nebrojenih posjeta liječnicima ustanovljeno je da Victoria ima dvije autoimune bolesti koje su utjecale na njezin mozak i kralježnicu.

Victoria se svima činila kao da ne može komunicirati niti misliti kao prije, ali njezini su roditelji ostali uz nju. Njezini roditelji nisu imali pojma da je Victoria cijelo vrijeme, dok je bila nepokretna, pokušavala komunicirati s njima.

Djevojka je bila svjesna svega oko nje

Ispada da je Victoria bila svjesna svega što se oko nje događalo. Izgubila je sposobnost govora i kretanja; nije mogla kontrolirati ni svoje oči, ali je bila svjesna svega oko sebe; to ni liječnici ni njezini roditelji nisu znali.

Victoria je bila zatočena u svom tijelu pokušavajući na bilo koji način pokazati da je svjesna svega što se oko nje događa. Kada je imala 15 godina, tj. 4 godine nakon što je dobila dijagnozu, Victoria je postala potpuno svjesna činjenice da razumije sve što se oko nje događa, ali da nema načina to to prenese osobama oko sebe.

Tada se sve promijenilo; liječnici su joj dali lijek koji joj je omogućio kontrolu nad očima te je mogla početi komunicirati sa svojom majkom. Sada je Victoria ponovno ona vesela osoba kakva je prije bila.

U priloženom videu možete saznati više detalja o njezinom putu i o trenutku kada je napokon mogla uperiti pogled u svoju majku i započeti oporavak. Njezina je priča pravo čudo.