Djevojka s Downovim sindromom je poslala prijavu za posao, a poziv koji je dobila ju je rasplakao

Imati posao u tinejdžerskim godinama znači imati određenu dozu slobode od roditelja kada vam nešto treba. Također na taj način dobivate mogućnost steći neki vid prakse koji vam može pomoći u budućnosti.

Bilo da ste našli svoj prvi posao tijekom srednje škole ili kasnije, vjerojatno se sjećate trenutka kada su vam rekli da ćete dobiti posao. Iako je on vjerojatno bio naporan, osjećali ste se kao da imate najbolji posao na svijetu.

Julia Hock je sasvim normalna djevojka iz Kalifornije. Voli slobodno vrijeme provoditi sa svojim prijateljima i volontira tijekom lokalnih dječjih nogometnih utakmica. Ona također ima Downov sindrom.

VIDI OVO: Mama je htjela dati na posvajanje blizance s Downovim sindromom, no nešto ju je natjeralo da se predomisli

Htjela je raditi pravi posao kako bi stekla neovisnost o roditeljima pa se odlučila prijaviti za posao u obližnjem restoranu brze hrane. Dobila je dosta podrške od svojih vršnjaka, a neki od njih su joj pomogli pri samom intervjuu.

Nakon dva intervjua dobila je poziv od kompanije i potvrdili su joj da je dobila posao. Ona nije mogla sakriti svoje uzbuđenje, a njena mama je to sa svima podijelila na Facebooku.