Djevojka živi kao beskućnica dvije godine. Društvenim mrežama širi se dirljiva snimka nadzornih kamera na kojoj je vidimo koja pleše od radosti nakon što je dobila posao.

Kayallah Jones (21) postala je miljenica interneta nakon što je proslavila važan događaj na parkingu ispred restorana u kojem je dobila posao.

Prvo se osvrnula oko sebe, a kada se uvjerila da je nitko ne vidi, počela je uzbuđeno plesati, da bi na kraju nonšalantno odšetala kao da se ništa nije dogodilo.

Djevojka je beskućnica dvije godine, a traženje posla otežala joj je pandemija koronavirusa tikom koje je nekoliko puta dobila otkaz.

VIDI OVO: Policajac je sjeo pored beskućnice, nije znao da ga netko snima

Vlasnica restorana objasnila je da je zaposlila Jones jer je imala sjajnu pozitivnost koja je obasjala prostoriju. Nakon što je vidjela njen ples na nadzornim kamerama nazvala je djevojku.

– Rekla sam joj da ću je zaposliti i da sam vidjela njen sretni ples pa da može nastaviti plesati. Vrištala mi je na telefon i to je bio prekrasan trenutak za nas obje – rekla je Dakara Spence.

Nakon poziva objavila je video na društvenim mrežama. Ubrzo je postao viralan s 1,2 milijuna pregleda na Instagramu i 1,5 milijuna pregleda na TikToku.