Doberman je zgrabio bebu: Majka u trenu shvatila opasnu istinu

Doberman spasio djevojčicu od zmije otrovnice
Snimka zaslona: YouTube

Doberman je gurnuo djevojčicu u stranu, uhvatio ju je za pelenu i počeo mahati njome kao zastavicom.

Charlotte je imala svega 17 mjeseci kada su njeni roditelji udomili dobermana i dali mu ime Khan. Pas je od prethodne obitelji pretrpio zlostavljanje i spašen je u posljednji tren. Međutim, samo 4 dana nakon dolaska u novu obitelj, dogodilo se nešto što nitko ne bi očekivao.

Khan i Charlotte su bili u vrtu, kada je veliki pas odjednom počeo pokazivati znakove agresije. Gurnuo je djevojčicu u stranu, uhvatio za pelenu i počeo mahati njome kao zastavicom.

Zatim ju je bacio u jedan grm. Charlottina majka je bila u šoku, nije mogla vjerovati svojim očima, ali onda je shvatila što je bio razlog. Khan je uočio otrovnu zmiju, koja je prilazila djevojčici. Iako agresivan na prvi pogled, svojim ponašanjem je djevojčici spasio život.

Da je zakasnio samo koju sekundu, otrovna zmija ugrizla bi djevojčicu. Umjesto nje, ugrizla je psa, ali srećom, veterinari su mu uspjeli spasiti život!

On se danas osjeća dobro… Iako je ovaj pas u obitelji bio svega četiri dana, pokazao se kao pravi junak – stavio je svoj život na kocku, kako bi spasio Charlotte.

Hvala, Khane – pokazao si se kao pravi junak i ovo djelo ti nitko neće zaboraviti. Još jedan dokaz da su nam psi bezrezervno odani! Ovakvu priču treba pogledati što više ljudi…

Reci što misliš