NaslovnicaDuhovnostDokaz da Isus i danas čini čuda: Slijepi su progledali, paralizirani prohodali,...

Dokaz da Isus i danas čini čuda: Slijepi su progledali, paralizirani prohodali, gluhi pročuli…

Slijepci koji su progledali, paralizirani prohodali, gluhi pročuli, izliječeni tumori i svakakve bolesti, izlijevi Duha svetog i još mnogo toga-sve to se događa na festivalima koje organizira evanđeoska organizacija Shake the nations.

Shake The Nations je 2006. osnovao Nathan Morris. Nathan je postao kršćanin 2002. kad je imao nevjerojatno spasonosno iskustvo. Od tada s velikim žarom propovijeda evanđelje po cijelom svijetu.

Već od 2006. Shake The Nations po cijelom svijetu širi Božju riječ. Prva takva događanja su se održavala u Indiji i Africi što je dovelo do toga da se preko 100 tisuća hindusa i muslimana preobrati na kršćanstvo. Također su se dešavala brojna čudesna izliječenja-slijepci su progledali, gluhi pročuli i hromi prohodali.

2010. evanđelist Nathan se udružio s pastorom Johnom Kilpatrickom i Crkvom Njegove Prisutnosti te osnovao Bay Revival. Na tim okupljanjima, moglo se svjedočiti tisućama spašenih i izliječenih ljudi. The Bay Revival se prenosio preko televizijskog kanala GOD TV što je pratilo više od 250 nacija diljem svijeta.

Danas, evanđelist Nathan i njegova žena, zajedno sa Shake The Nations timom, putuju po cijelom svijetu snažno propovijedajući evanđelje Isusa Krista svim narodima i svjedočeći brojnim čudesima koja se ostvaruju silom Duha svetog. Osim propovijedanja evađelja, organizacija je uključena i u humanitarne akcije s ciljem da ljubav Isusa Krista dotakne gladne i potrebite.

Ova organizacija je dokaz da Bog neprestano djeluje i dan danas. Mnogima se Bog čini nekako pasivan i misle da je prestao djelovati prije dvije tisuće godina. Ali on djeluje i danas, želi činiti čuda, samo mu mi to snagom svoje vjere moramo dopustiti.

Sve ono što je Bog činio preko Isusa i apostola može i preko svakoga od nas. Bog i od vašeg života želi učiniti čudo-samo mu VI to morate dopustiti. Svi smo mi pozvani biti Božji apostoli.

Autor: Leon Majcen