Trudnica je čekala svoju prvu bebu, no nešto je njenoj priči bilo čudno

Maria Carbonell bila je na poslu kad se saginjala kako bi pokupila nešto s poda. Odjednom je primijetila da iz nje curi tekućina, kao da joj je pukao vodenjak. Trudnica je u to vrijeme čekala svoju prvu bebu, no nešto je u cijeloj ovoj priči ipak bilo čudno.

Dogodilo se to 12 tjedana prije redovnog termina. Žena iz Floride hitno je prebačena u bolnicu gdje je odmah išla na hitan pregled. Mislili su da će doći do preuranjenog porođaja, no doktori su se odlučili za nešto neobično.

Ženi su savjetovali da dijete drži što duže u sebi. Maria i njen muž Eric praktički su se na neko vrijeme “preselili” u bolnicu jer nisu znali kad će točno doći do trenutka kada će morati roditi njihovo dijete.

Doktori su procijenili da je ovo najbolje rješenje koje bi djetetu omogućilo da se i dalje razvija u mami, umjesto u inkubatoru, što je svakako bolje i prirodnije rješenje.

Ovo nije jedini takav slučaj, događalo se to i drugim ženama koje su uspjele 3 tjedna odgoditi porođaj, no Marijin slučaj je čudan po tome što izdržala gotovo 6 tjedana i tako pomogla svome djetetu u razvoju.