NaslovnicaZdravljeDomaći napitak za mršavljenje i sagorijevanje masti na trbuhu

Domaći napitak za mršavljenje i sagorijevanje masti na trbuhu

Ako želite izgubiti na težini, onda treba probati ovaj recept. Riječ je o vrlo jednostavno receptu za napraviti za koji ne treba puno sastojaka.

Nakon što ovu mješavina napravite, možete je čuvati u hladnjaku. Najbolje je da je napravite u jutarnjim satima i konzumirate svako jutro prije doručka. Treba koristiti prirodni i kvalitetan med, i vrlo je važno odabrati pravu vrstu cimeta kako bi vam dalo rezultate koje želite.

DOMAČI NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE I SAGORIJEVANJE MASTI NA TRBUHU

Potrebni sastojci:

-2 žlice cimeta

-1 žličica meda

-1 litra vode

Priprema:

Napravite mješavinu cimeta, meda i vode u maloj posudi. Stavite mješavinu na vatru da prokuha. Zatim filtrirajte tekućinu u šalicu i podijelite na dva dijela.

KAKO KORISTITI OVAJ NAPITAK

Najbolje vrijeme za konzumiranje ove mješavine je pola sata prije nego doručka i pola sata prije odlaska u krevet. U slučaju da napravite previše, ne treba baciti mješavinu, samo je sačuvajte za sljedeći dan. Mora se uzeti na prazan želudac. Ovaj prirodni napitak čisti vaše tijelo, ali i pomaže vam u gubitku težine, bez donošenja bilo kakve promjene u prehrani.

KORISNI SAVJETI

Držite ove korisne savjete na umu:

Prema nekim stručnjacima, možete dodati sirovi med nakon što je voda kuhana kako bi zadržali hranjive tvari.

Morate znati da možete lako izgubiti nekoliko kilograma u roku od tjedan dana bez mijenjanja bilo čega drugog u okviru svoje dijete. Rezultati su različiti zbog cimeta. Postoje tri vrste cimeta dostupan u trgovinama: Ceylon cimet, indonezijski cimet, i Cassia cimet.

Morate znati da, iako Cassia se prodaje kao cimet, to zapravo nije isti začin i može, dakle, proizvesti različite rezultate. Pored toga, Cassie nikada ne treba koristiti u visokim dozama na duže vremensko razdoblje.

UTJECAJ NA TIJELO

Mješavina cimeta u prahu i meda sprječava nakupljanje masti u organizmu, kažu stručnjaci. Med je antioksidans zbog fitokemikalija, koje pomažu da se neutraliziraju slobodni radikali.

Cimet može utjecati na razinu šećera u krvi i na način na koji se obrađuje, što daje vašem tijelu bolje šanse da ga probavi a da ga na takav način ne pretvori u masti. Prema nekim stručnjacima, abdominalna masa je osjetljivija na učinke cimeta u odnosu na druge tjelesne težine, piše portal Dokazano.net.