Dopusti Isusu da te voli
Snimka zaslona: YouTube

Dopusti Isusu da te voli, da ti rane cjeliva i dušu ozdravi.

Dopusti da te Ljubav koja te stvorila iz ničega sada nanovo stvori, obnovi i podigne iz prašine grijeha i očaja, straha i depresije, tuge i mraka. Dopusti da te Ljubav koja te stvorila vodi kroz život.

Nisi slučajno ovdje, Otac nebeski je želio tebe, baš tebe. Želio je da tvoje noge kroče po ovoj zemlji i pronose mir Njegov srcima ljudi. On je htio da tvoj osmijeh donosi radost žalosnima, da tvoje usne donose Njegovu riječ neutješnima, da tvoje srce kuca samo za Njega, da se tvoja duša raduje u Njemu, da živiš u punini ovaj život koji ti je darovan, da tvoje ruke budu raširene kao Njegove na križu kako bi prihvatile svakoga tko se u njima želi sakriti i utjehu pronaći.

Otac tvoj nebeski te želio i prije nego su tvoji roditelji saznali da dolaziš. On ti je stvorio dušu, zavolio te i satkao u krilu majčinu; ti si Njegovo dijete. Voljen si još prije nego si došao na svijet. Imaš Oca na nebesima. Nisi siroče, nisi sam, nisi ostavljen, imaš Oca koji te silno ljubi. Tu istinu možeš prihvatiti onda kada dopustiš Isusu da te dovede k Ocu, kada dopustiš da iscijeli sve tvoje rane koje te sprječavaju da osjetiš i iskusiš ljubav Očevu.

PROČITAJTE: Zašto nam treba Spasitelj?

Isus kaže: “Tko je vidio mene, vidio je i Oca.” Traži Isusa, gledaj Ga, ljubi Ga, daj Mu da te ljubi i vidjet ćeš kako će se sve u tvome životu promijeniti jer tada ćeš znati čiji si, odakle dolaziš i kamo ideš; tada će tvoj život dobiti smisao za kojim tragaš. Mir je u krilu Očevu. Pogledaj samo nekada kako maleno dijete mirno leži na rukama svoga tate, ne brine se ni za što jer zna da ga on voli i neće dopustiti da mu se išta dogodi, a tata bi, ako treba, za svoje dijete dao život. Ako te tako čovjek može voljeti, kako li te tek ljubi Onaj koji te stvorio.

“Može li žena zaboravit` svoje dojenče, ne imat` sućuti za čedo utrobe svoje? Pa kad bi koja i zaboravila, tebe ja zaboraviti neću. Gle, u dlanove sam te svoje urezao, zidovi tvoji svagda su mi pred očima.” Iz 49,16

Izvor: Vjerski Citati

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare