Dragi mužu, sada te volim više nego ikad
Foto: Unsplash

O, moj dragi mužu. Znam da ponekad život postane iscrpljujući i da ne nalazim uvijek vremena da ti to kažem, ali, ja te volim. Puno te volim! Volim te kao i onoga dana kada sam stajala kraj tebe kao tvoja zaručnica i postajala tvoja žena. Volim te kao i one večeri kada smo se prvi put poljubili ili one večeri kada si me zaprosio.

Sada te volim čak i više …

Prošlo je nekoliko užurbanih godina našeg života zajedno s našom bebom, ali ja te sada volim čak i više. Ponekad me uloga mame potpuno istroši. Kada se probudim, moram usredotočiti na našeg sina, da nas sve nahranim, spremim sve što nam je potrebno i pobrinem se da nitko nigdje ne zakasni.

Tijekom dana, potrošit ću sate u obavljanju poslova i odlaženju na sastanke i, stoga, vjerojatno ću na kraju samo nabaciti majicu i traperice, koje ionako sada zovem hlače. Potrošit ću vrijeme vodeći svoj mali biznis, što predstavlja moj mali doprinos našoj obitelji za koju ti tako vrijedno radiš kako bi osigurao sve što nam je potrebno, a ja ću dati sve od sebe da ne zaboravim ništa sa svog dugog popisa „za napraviti“.

VIDI OVO: Postoji uzorak ljubavi u braku koji je odredio Bog: Uloge muževa i žena nisu iste!

Negdje tu, između, potrudit ću se da nađem vremena za njegovanje sebe. Znam da si, kada smo se sreli, mislio da sam veličanstvena i znam da i dalje to misliš (blagoslovljen bio, ljubavi moja).

Stvari su malo drugačije …

Ali, sada mi zaista predstavlja težak zadatak trošiti vrijeme na šminkanje i dotjerivanje, tuširati se duže od dvije minute, izgledati polupristojno i osigurati da u mojoj kosi nema hrane.

Vaga danas pokazuje drugačije brojeve nego što je pokazivala nekada, a sada se na mjestima gdje su nekada bile bikini linije naziru neke druge linije. Na dizajnerske torbe, kakve su mi nekada visile o ramenu, danas samo bacim pogled u prolazu. Moj omiljeni večernji izlazak obično počinje odlaskom po brzu hranu i završava se već u 21 sat. Ipak, ti si i dalje lud za mnom, i to mi je nešto najvažnije, važnije nego što možeš i zamisliti.

VIDI OVO: Ovako Bog spaja muža i ženu

O, moj dragi mužu, sada te volim više nego ikad! Iako je naš zajednički život sada sto puta luđi nego kada smo se upoznali, ja sam danas sto puta očaranija ljubavlju prema tebi kao mužu, ocu, heroju, prijatelju, životnom suputniku, srodnoj duši i ljubavniku!

Autorica: Morgan Williams; Prijevod i izvor: Viseodzivota.com