ZSA ZSA i Dominik Lučić snimili obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe

Pogledajte odličnu obradu pjesme “Dubine” u izvedbi ZSA ZSE i Dominika Lučića:

Hrvatski eter duhovne glazbe ovih je dana postao bogatiji za jednu novu, poetsku suradnju! Popularna hrvatska pjevačica ZSA ZSA, ženstvenog i raskošnog glasa te kantautor i producent duhovne i svjetovne glazbe, Dominik Lučić, snimili su obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe – Oceans, odnosno Dubine.

Ova je obrada po mnogočemu posebna, a ono što je krasi jest ohrabrenje za vrijeme u kojem se nalazimo. Dok su neki od nas u toplini vlastitoga doma sa svojim obiteljima, mnogi prolaze teškoće i kušnje.

Dubine ZSA ZSA i Dominik Lučić 1
Foto: Dominik Lučić

Sva naša nada je u Gospodinu

Ova pjesma svojom emotivnom, a opet moćnom i odlučnom izvedbom daje do znanja da je sva naša nada u Gospodinu kojem se budno obraćamo u molitvi i s pjesmom!

Tome pridonosi Uskrsno vrijeme u kojemu se nalazimo. Vjerujemo da će svima onima koji ju srcem zapjevaju uz talentirani duet Dominika i ZSA ZSE donijeti mir, istinsku radost i nadu Radosne vijesti!

Dubine ZSA ZSA i Dominik Lučić 2
Foto: Dominik Lučić

Za produkciju i aranžman zaslužan je Dominik Lučić, koji tako nastavlja svoj niz kvalitetnih obrada svjetovnih i duhovnih hitova, a spot je snimio talentirani Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije na predivnoj lokaciji jezera Bobovica, uz dozvolu Š.R.D. Samobor.

Dubine ZSA ZSA i Dominik Lučić 3
Foto: Dominik Lučić

Dominik Lučić je glazbenik koji surađuje s brojnim umjetnicima na estradnoj sceni, poput Ane Rucner s kojom je odradio niz domaćih i inozemnih turneja, ali i mladim glazbenim nadama poput Marka Kutlića i Dine Petrića.