NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDva dana nije osjetila micanje svoje bebe, a liječnici su joj predložili...

Dva dana nije osjetila micanje svoje bebe, a liječnici su joj predložili nemoguće

Mama, Jordyn Smith, dva dana nije mogla osjetiti micanje svoje bebe. Tada su je liječnici zamolili da napravi nemoguć izbor. Rodite sada u 28. tjednu ili rodite kasnije.

To je bio izbor koji su liječnici dali Jordyn Smith nakon što su joj rekli da je beba u nevolji. No šanse za preživljavanje izvan maternice u 28. tjednu trudnoće bile su osam posto. Ako je odlučila poroditi na predviđeni rok, šanse njezine bebe da preživi bile su još manje.

Jordyn se jasno sjeća trenutka. Prisjetila se: “Dobili smo nemoguću odluku. Rečeno nam je da će biti mrtvorođenče ako ga ostavimo unutra, no isto tako rečeno nam je da možda neće uspjeti ako ga izvadimo.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bluejay’s NICU & Cancer Journey (@micro_bluejay)

Majka se našla pred teškim izborom

Majke žele samo ono što je najbolje za svoju djecu. I život svoj bi dale za njih. Donijeti ovakvu odluku bilo je gotovo nemoguće. Božjom snagom, Jordyn se molila da njezin dječak Jay preživi jer je odlučila imati hitan carski rez.

Njezino slatko dijete Jay bilo je u Božjim rukama. Ne samo da je Jay preživio carski rez težak samo 0,46 kg, nego je također proveo 173 dana na intenzivnoj njezi prije nego što je otišao kući.

Ipak, njegova borba za život nije bila gotova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bluejay’s NICU & Cancer Journey (@micro_bluejay)

Sićušna beba suočava se s teškim izgledima

Šest dana kasnije roditelji su ga hitno odveli u bolnicu jer je prestao disati. Doktori su pronašli masu na Jayevoj jetri.

Jordyn se sjeća kako je pomislila: ‘Zašto on?’ “Upravo je izašao iz bolnice i sada vodi novu bitku – to se ne čini pošteno”, rekla je .

Ali u Božjoj ekonomiji, bol i kušnje nikada nisu uzalud potrošene. Isus upravlja svakim detaljem našeg života kako bismo bili sličniji njemu. Radost i bol. Patnju i lagodnost, sve koristi za Božju slavu.

Danas je Jay pravi leptirić. Dočekao je svoj prvi rođendan nakon što je pobijedio rak. Iako ima gubitak sluha zbog kemoterapije, to nije spriječilo Jaya da uživa u svakom djeliću života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bluejay’s NICU & Cancer Journey (@micro_bluejay)

Jordyn Smith kaže da mu je rođendan bio čaroban. “On je sretan i hihoće se… vrlo je znatiželjan i oprezan u pogledu stvari.”

Jay je superheroj u očima svojih roditelja. Slava Bogu što je proveo ovu obitelj kroz najdublje doline i dao im mjesto da stoje na vrhovima planina.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare