Dva muškarca su čula Božji glas netom prije nesreće

Čuda postoje. Neki možda u njih ne vjeruju, ali se ona ipak događaju svuda oko nas. Jedno takvo čudo dogodilo se Kennethu Bryantu i Jordanu Coleu.

2018. godine Kenneth i Jordan iskusili su pravo čudo koje im je dalo priliku za novi život. Dva muškarca bila su na putu u Philadelphiju kada im se pokvario kombi za hranu.

Njihov kombi za hranu pripada The MadMan Burgersima koji dostavljaju hranu za djecu. Tada su bili na putu prema pastorskoj konferenciji na koju su nosili hranu. 

Kenneth i Jordan su ostali pokraj kombija dok su drugi iz njihove skupine otišli naći rezervni dio za popravak. 

„On je bio naprijed u kamionu, a ja sam bio iza. Koristio sam generator kako bih nam napunio mobitele“, rekao je Kenneth te je otkrio da je imao predosjećaj da će se nešto loše dogoditi, „Misao, da će netko udariti u naš kombi obavila mi je um“. 

VIDI OVO: 10 stvari koje vam Božji glas nikada neće reći

Bog ih je spasio od užasne nesreće

Jordan, koji je bio naprijed isto je iskusio čudesno upozorenje: „Čuli smo glas, rekao nam je da izađemo iz kombija i da pogledamo prema cesti. Tada sam ugledao teretni kamion kako gubi kontrolu i leti prema nama“. 

Glas im je izdao pravo upozorenje. Nekoliko sekundi nakon što su čuli glas, i poslušali ga, u kombi se zabio kamion. 

Obojica muškaraca svjedočila su da im je govorio Bog koji ih je spasio od užasne nesreće. Sada ovi muškarci dijele svoju čudesnu priču te daju Bogu svu slavu i hvalu. 

„Došli smo do zaključka da je to bio Isus. On je dopustio da se ovo dogodi… kako bi ljudi znali da naš nebeski Otac misli na nas“. 

„Bog nas je držao sigurnima i živima“, dodao je. Jasno je da im je Bog spasio živote tog dana.