Dvadeset minuta bila je klinički mrtva i tvrdi da je razgovarala s Isusom

Ova žena bila je dvadeset minuta klinički mrtva i tvrdi da je to vrijeme razgovarala s Isusom.

Dawn Cypret je prije božićnih blagdana primila telefonski poziv. Bio je njezin liječnik. Upozorio ju je da sjedne jer je dobio rezultate, a vijesti su bile jako loše.

Rekao je: “Čim poklopiš slušalicu, nazovi hitnu pomoć i reci da imaš srčani udar.”

Dawn je, potpuno u šoku, poslušala upute liječnika. Na putu do bolnice ona i suprug Mike očajnički su molili. Suprug, jednako potresen kao i Dawn, shvatio je da bi uskoro mogao izgubiti ženu. U suzama se sjeća kako se molio: “Bože, nemoj da se nešto loše dogodi mojoj ženi…”

Hitna operacija

Dawn je također molila Boga da je još ne odvede.

“Gospodine, moja me djeca još trebaju, a i moj unuk. A kako će Mike biti sam, toliko smo dugo u braku da jednostavno ne može bez mene. Molim Te, daj mi barem malo više vremena ovdje na zemlji”, molila ga je.

U bolnici su Dawn odmah primili i rekli su joj da su joj srčani sudovi toliko loši da će odmah morati na operaciju i da su joj potrebne četiri premosnice. Operirana je točno tjedan dana prije Božića. Molila se cijela njezina obitelj, uključujući i njezinog unuka Ethana, koji je žarko molio na koljenima tražeći od Boga da spasi njegovu baku.

Operacija je bila uspješna i Dawn je hitno prebačena na odjel intenzivne njege kada su pet sati kasnije uređaji na koje je bila spojena odjednom pokazali ravnu liniju. Odmah je vraćena u operacijsku salu, gdje je umrla na operacijskom stolu.

Hodala je i razgovarala s Isusom

Uslijedilo je nešto što nikada neće zaboraviti.

“Sjećam se da sam napustila svoje tijelo. U isto vrijeme vidjela sam sestru kako me oživljava, a vidjela sam i unuka kako kleči pred jaslicama i moli Boga da me ne uzme. Mogla sam vidjeti sve u isto vrijeme, različite scene.”

“Bila sam se u nebu i hodala s Isusom. Bilo je prekrasno. Ali ja sam mu rekla: ‘Gospodine, ako me sada uzmeš k sebi, kako će biti mom mužu? U braku smo 39 godina, ne znam što će biti s njim.’ Onda sam se iznenada vratila u svoje tijelo, u operacijsku salu.”, kaže Dawn.

Do Božića se Dawn dovoljno oporavila da može razgovarati sa svojim najbližima i ispričati im sve što je proživjela. No trebala joj je godina intenzivne fizioterapije da stane na noge i više joj nisu trebala invalidska kolica.

“Pripremite se za Isusa – On dolazi”

Od tada svima govori o Isusu, svjedoči o svom iskustvu i upozorava ljude da se pripreme za njegov dolazak.

Cijelu Dawninu priču možete poslušati u videu u nastavku.

“Liječnici su mi rekli da sam čudo. Ali željela bih svima reći: ne postoji nešto što Bog ne može učiniti. Kada se okupimo oko jaslica tijekom božićnog vremena, moramo se sjetiti da je dijete u jaslicama Isus koji je bio pribijen na križ i umro za sve nas. On je također umro za vas, tako da jednog dana možete provesti cijelu vječnost s Njim na ovom divnom mjestu koje sam već vidjela. Ali želim naglasiti da se svi moraju pripremiti, jer On dolazi. Budite spremni, jer ne znate kada će doći. Možda danas, možda sutra. Ali uskoro će doći”, zaključuje Dawn.