Električar besplatno popravio grijanje paru
Snimka zaslona: YouTube

Par nikada nije pitao za pomoć, nego su samo zamolili za molitvu, ali je električar rekao da im je voljan popraviti grijanje kako bi imali ugodnu zimu.

Život ponekad može biti jako naporan. Postoje trenutci kada mislimo da nema puno nade i sve što možemo je uzdati se u Boga i moliti se za Njegovu mudrost i intervenciju kako bismo izdržali sve kroz što prolazimo.

Stacy i John Lemonds su bili zabrinuti za električne instalacije u svojoj kući pogotovo sa zimom koja se približavala.

Njihov je dom iz 40-ih te im ni svjetla nisu radila kako treba. No, ono što ih je jako brinulo jest činjenica da im je grijanje prestalo raditi u potpunosti.

Zapravo, nakon provjere njihovog mjerača bilo im je rečeno da ne mogu ostati u svojoj kući dok se problem ne riješi jer postoji velika opasnost od požara. Par nije imao novca ni posla te su se okrenuli svojoj vjeri i molili za čudo koje bi im pomoglo da razriješe tu situaciju.

Njihove molitve su uslišane u obliku poruke koju im je poslao električar Joshua Matthews, veteran i vojnik koji sada radi za Dane Electric i koji je čuo za njihove probleme.

Snimka zaslona: YouTube

Par nikada nije pitao za pomoć, nego su samo zamolili za molitvu, ali je Joshua rekao da je voljan pomoći kako bi par imao ugodnu zimu. Otišao je do njihovog doma kako bi provjerio električne instalacije i vidio što treba popraviti.

Električar je uočio stvari koje je odmah trebalo sanirati

Uočio je neke stvari koje je odmah trebalo sanirati te je predložio tvrtki da još bolje pogleda u čemu je problem. Taj je isti dan električarska tvrtka proglasila kuću jako opasnom zbog mogućnosti požara zbog starih električnih instalacija. Bilo je mnogo posla oko toga, ali je Joshua bio odlučan pomoći paru.

Par je morao biti u hotelu dok su se vršili popravci, a osobe iz njihove crkve su im platili smještaj. Joshua je proveo jako puno vremena popravljajući instalacije, zajedno sa prijateljima je učinio sve što je mogao kako bi osigurao da se Lemondsi mogu vratiti u sigurnu kuću i da mogu u njoj provesti ugodnu zimu.

Njegovo divno djelo je zaista inspirirajuće. Pogotovo jer Joshua nije primio nikakav novac za svoj dugi rad.

Pokazao je pravu nesebičnost koja nije prošla neprimijećeno od strane para i nekih drugih institucija. Proširila se vijest o njegovom dobrom djelu te ga je televizijska postaja Oklahoma News 4 željena nagraditi.

Lemondsi su smislili plan. Stacy je pozvala Joshuu da brzo dođe do njih jer imaju „problem“ sa žicama u kući, a kada je stigao dočekalo ga je pravo iznenađenje.

On je zaista divna osoba te nikada nije mogao ni pomisliti da bi ga nešto takvo moglo očekivati.