nina badrić
Screenshot: YouTube

Nina Badrić oglasila se oko pjesme ‘Želim živjeti’ zbog koje ju nju i kolege napala Danijela Dvornik.

“To je jedna vrlo teška i duga tema, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto sada o njoj govoriti. Ono što želim reći da nikada, ali nikada u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, negativnosti ili bilo što, uvijek ću dići palac gore za ljubav”, rekla je Nina u izjavi za Prvu TV.

“Ella je jedna sjajna cura koju ja jako volim i poštujem, njihovu kćer znam odmalena i izrasla je u jednu predivnu ženu, jednu svjetsku curu, no samim time mislim da sve govori to što je Danijela Dvornik za par sati izbrisala svoj status na facebooku, ali je napravila već samim time jednu štetu, ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje, poštujem svačije pravo da svatko piskara i govori što god želi u životu, ali jednu stvar sam shvatila kroz sve ove godine koliko se bavim ovim poslom, a to je da… pa ono, pazi tko ti plješće”, dodala je pjevačica.

Zaključila je da “ima sve moguće protiv mržnje, protiv hejtanja, protiv pljuvanja, protiv omalovažavanja bilo koga na bilo kojoj razini”.

Podsjetimo, poznata imena hrvatske glazbene scene poput Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, Nine Badrić, Alana Hržice i Shortyja pridružila su se bendu duhovne glazbe Emanuel, otpjevavši zajedno pjesmu ‘Želim živjeti’ posvećenu svakom začetom djetetu i darovanu na raspolaganje inicijativi ’40 dana za život’.

Na pjesmu je ubrzo reagirala udovica Dine Dvornika.

“Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota! Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to… Licemjerstvo do bola!”, napisala je na Facebooku.

Izvor: Narod.hr