kršćanka majka facebook
Foto: Facebook

Facebook je promijenio mišljenje nakon što je zabranio kršćanskoj majci pristup Facebooku zbog objavljivanja biblijskog stiha, piše Charisma News.

Facebook je promijenio mišljenje nakon što je blokirao aktivisticu i kršćansku majku Elizabeth Johnson zbog objavljivanja biblijskog stiha.

“Gdje sam bila? Bila sam isključena sa Facebooka tri dana jer sam citirala što Biblija govori o homoseksualizmu “, podijelila je na svojoj “Activist Mommy” stranici. “Facebook sada cenzurira kršćanski govor! Facebook dozvoljava neke od najpodlijih govora i slika, a ipak cenzurira kršćanski govor i Bibliju. Za sada sam izvan Facebook zatvora, ali prijetnja da izbrišu moju stranicu je i dalje stvarna, ako nastavim govoriti o ovoj temi. Neću se uplašiti. Možete me fizički staviti u zatvor … nećete me ušutjeti. Možete pročitati što sam ispod napisala, što je Facebook izbrisao. Hajde da vidjeti hoće li ovaj post biti izbrisan. Molim dijelite što više pod haštagom #FacebookCensorsBible #Censorship #biblecensorship #christiancensorship #Facebookcensorship. ”

Medijska kuća se kasnije ispričala, govoreći da je privremena nedostupnost stranice bila greška.

Johnson kaže da je post bio stariji od 6 mjeseci, u vrijeme kada ga je Facebook obrisao.

Njezin cenzurirani post je citirao Levitski zakonik, koji naziva homoseksualnost gadošću.

Kada se stranica vraćena, ona kaže da je bila opet isključena zbog prozivanja Facebooka za liberalnu pristranost.

Iako se Facebook od tada ispričao, čini se da je bitka Johnsonove daleko od toga da se završi. Ubrzo nakon Facebook isprike, kaže da je počela dobivati ​​izvješća da će se neki oblici cenzuriranja i dalje nastaviti.

“Prikupljam dokaze”, napisala je Johnsonova 23. veljače. “Molim vas da mi pošaljete bilo koju informaciju ili slike zaslona, ​​ili objašnjenje kako je moja stranica Activist Mommy cenzurirana. Jedna osoba mi je rekla da moji video klipovi nemaju dugmad za dijeljenje, dok ostali imaju. Druga žena mi je rekla da se ništa ne događa kada klikne podijeliti moje postove, iako može podijeliti postove drugih ljudi. Shvaćam da neki od vas možete i dalje dijeliti moje postove, ali FB možda kontrolira koliko je postova podijeljeno. Nešto mi smrdi tu! Ovo je priča za nacionalne vijesti. Vrijeme je da se skine veo s pristranih socijalnih medija koji cenzuriraju! Pomozite mi tako što ćete dijeliti i da se molite! #ActivistMommy “Censorship #biblenothatespeech.”

IZVORCharisma News