Fotograf je uhvatio predivne trenutke kada su mladoženja i njegov sin po prvi put ugledali mladu. Nije dugo trebalo da se dječak slomi i rasplače. 

Kada se Rebekah Seabolt zaručila za Tylera, znala je da ne obećava samo njemu svoju vječnu ljubav, nego i njegovom sinu Judeu. 

Čim je 9-godišnji Jude čuo da se njegov tata ženi s Rebekah, bio je presretan. Iste je osjećaje imala i Rebekah tako da je odlučila dan vjenčanja učiniti posebnim za svog novog sina. 

Kada je došlo vrijeme da mladoženja prvi put ugleda svoju mladenku, Rebekah i Tyler su odlučili da s njima bude i Jude. 

Fotograf je savršeno uhvatio predivan trenutak kada su Tyler i Jude prvi put ugledali Rebekah u vjenčanici. 

Nije trebalo dugo da se Jude potpuno slomi i rasplače. No, on nije bio jedini. Rebekah je počela plakati zajedno s njime. 

VIDI OVO: Mladoženja je ostavio mladu samu pred oltarom, a razlog je ganuo sve goste

No, to nije bilo sve. Jude je nekoliko puta tijekom zaruka pitao hoće li i on dobiti prsten kao njegov otac. To je dalo Rebekah i Tyleru predivnu ideju: nekoliko dana prije vjenčanja ovi su divni roditelji odlučili svom sinu napraviti prsten s natpisom „zauvijek obitelj“ i datumom vjenčanja. Tijekom slikanja za vjenčanje, Rebekah je dala Judeu njegov prsten, a njegovo iznenađeno lice naprosto je zasjalo. 

View this post on Instagram

More on the Seabolt family…🖤 “Throughout our engagement, Tyler’s son asked us several times “do I get a ring too?”, so when I was thinking of how I could make him feel special and included on our day, I knew exactly what I needed to do. I browsed through Etsy for the smallest “rose gold” band I could find and had “Forever Family” engraved on it along with our wedding date. I knew the perfect time to give it to him would be during our first look before the ceremony. Right after he saw me for the first time I explained to him what I got for him and he was so excited to have a “rose gold” band like his daddy and me. He proudly showed that ring to EVERYONE! (Even though he’s since lost it twice and it was squashed by a car in the road 😉 #parenting, right?) Becoming a step-parent is one of the hardest things I’ve ever done. These pictures highlight one of our best days together as a family, but reality involves a lot more mess, stress, and learning curves… especially for me as I adjust to joining an instant-family during a global pandemic. Even though it’s hard, I am incredibly grateful, honored, and humbled to be on this journey with my boys and look forward to the years ahead of making memories and going through life together. ♥️” – Rebekah Seabolt

A post shared by Ashah Photography (@ashahphotography) on

„Nakon što me je vidio po prvi put objasnila sam mu što smo mu kupili, a on je bio jako uzbuđen što može imati zlatni prsten kao njegov tata i ja“, napisala je Rebekah, „Svima je ponosno pokazivao svoj novi prsten“. 

Bio je to savršen način za početak zajedničkog života. 

„Postati pomajka je nevjerojatno teško… pogotovo za mene jer se prilagođavam novoj obitelji tijekom pandemije. Iako je teško, nevjerojatno sam zahvalna, počašćena i ponizna što mogu biti na ovom putovanju s mojim dečkima te se radujem svim zajedničkim uspomenama i zajedničkom životu“, dodala je Rebekah, majka i supruga.