Fotograf uhvatio predivne trenutke kada su mladoženja i njegov sin ugledali mladu

Fotograf je uhvatio predivne trenutke kada su mladoženja i njegov sin po prvi put ugledali mladu. Nije dugo trebalo da se dječak slomi i rasplače. 

Kada se Rebekah Seabolt zaručila za Tylera, znala je da ne obećava samo njemu svoju vječnu ljubav, nego i njegovom sinu Judeu. 

Čim je 9-godišnji Jude čuo da se njegov tata ženi s Rebekah, bio je presretan. Iste je osjećaje imala i Rebekah tako da je odlučila dan vjenčanja učiniti posebnim za svog novog sina. 

Kada je došlo vrijeme da mladoženja prvi put ugleda svoju mladenku, Rebekah i Tyler su odlučili da s njima bude i Jude. 

Fotograf je savršeno uhvatio predivan trenutak kada su Tyler i Jude prvi put ugledali Rebekah u vjenčanici. 

Nije trebalo dugo da se Jude potpuno slomi i rasplače. No, on nije bio jedini. Rebekah je počela plakati zajedno s njime. 

VIDI OVO: Mladoženja je ostavio mladu samu pred oltarom, a razlog je ganuo sve goste

No, to nije bilo sve. Jude je nekoliko puta tijekom zaruka pitao hoće li i on dobiti prsten kao njegov otac. To je dalo Rebekah i Tyleru predivnu ideju: nekoliko dana prije vjenčanja ovi su divni roditelji odlučili svom sinu napraviti prsten s natpisom „zauvijek obitelj“ i datumom vjenčanja. Tijekom slikanja za vjenčanje, Rebekah je dala Judeu njegov prsten, a njegovo iznenađeno lice naprosto je zasjalo. 

„Nakon što me je vidio po prvi put objasnila sam mu što smo mu kupili, a on je bio jako uzbuđen što može imati zlatni prsten kao njegov tata i ja“, napisala je Rebekah, „Svima je ponosno pokazivao svoj novi prsten“. 

Bio je to savršen način za početak zajedničkog života. 

„Postati pomajka je nevjerojatno teško… pogotovo za mene jer se prilagođavam novoj obitelji tijekom pandemije. Iako je teško, nevjerojatno sam zahvalna, počašćena i ponizna što mogu biti na ovom putovanju s mojim dečkima te se radujem svim zajedničkim uspomenama i zajedničkom životu“, dodala je Rebekah, majka i supruga.