Iza fotografije obitelji objavljene na Facebooku krije se tužna priča

29. listopada Scott Jenkins na Facebooku je podijelio fotografiju kojom je proslavljao dan kada je novorođeno dijete donio kući. Pored njega je njegova nasmijana supruga Aly Jenkins.

No, gospođa Jenkins zapravo nije bila ondje.

Gospođa Jenkins je umrla u nedjelju, 20. listopada, zbog komplikacija koje je iskusila prilikom poroda njihovog trećeg djeteta, Sydney.

Aly je imala trideset godina kada je preminula. Prema kanadskom tisku, umrla je kada je amnionska tekućina, tekućina koja okružuje dijete koje je u maternici, ušla u njezin krvotok, što je dovelo do rijetke embolije.

Iza fotografije obitelji objavljene na Facebooku krije se tužna priča 1
Foto: Facebook

Od smrti gospođe Jenkins, gospodin Jenkins na Facebooku objavljuje fotografije njihove kćeri Sydney, koja je bila u kritičnom stanju, nakon smrti svoje majke.

VIDI OVO: Majka heroj preminula nakon što je spasila svojih petero djece iz požara

Devet dana nakon Alyine smrti, Sydney je bila spremna otići kući i proslaviti. Gospodin Jenkins objavio je dirljivu objavu, zajedno s fotografijom na kojoj su Sydney, on i ”foto-prilagođena” Aly, koja je stavljena u fotografiju kako bi izgledala kao da stoji pokraj svoga supruga.

„Danas sam izašao iz bolnice s našim malenim čudom i našim anđelom čuvarem“, napisao je gospodin Jenkins na Facebooku. Gospodin Jenkins izrazio je zahvalnost medicinskom osoblju u bolnici zbog njihove podrške kao i svojoj obitelji, koju je dobio nakon Alyine smrti.

„Želio bih zahvaliti svakom liječniku i sestri koji su pokušali spasiti Alyin život kao i onima koji su spasili Sydneyin život, nakon što se ona nalazila u kritičnom stanju devet dana… Jako ćeš mi puno nedostajati Aly! Do ponovnog susreta, ljubavi. Volim te“!

Iza fotografije obitelji objavljene na Facebooku krije se tužna priča 2
Foto: Facebook

Fotografija je dobila više od 225.000 oznaka ”sviđa mi se” i potaknula je komentare s dobrim željama iz cijelog svijeta. Lokalna zajednica podržala je obitelj Jenkins, pogotovo zajednica curlinga.

VIDI OVO: Majka preminula nakon što je odgodila svoju kemoterapiju da bi spasila nerođeno dijete

Aly je bila kompetitivna športašica i unatoč tomu što se ove godine nije natjecala, redovito je bila u dodiru sa suigračicama.

„Jednostavno je donijela toliko radosti svima koji su bili oko nje. Uvijek je bila brižna prema svojim prijateljima i željela je biti tu za sve“, izjavila je Alyina suigračica Nancy Martin za kanadski tisak.

„Aly je bila toliko snažna i uporna žena u svemu što je činila! Bila je toliko puna života, uvijek je imala neku šalu, bila je strastvena žena i istinski natjecatelj na i izvan leda! Voljela je igru koju igramo svim svojim srcem!“ Ovako glasi objava Alyinog curing tima na Facebooku.

NAJNOVIJE!