Fotografija medicinske sestre koja ostavlja obitelj rasplakala svijet
Foto: Facebook

Jay Short je medicinska sestra, a zbog mjera opreza već tjednima viđa obitelj na ovaj način. Sliku je postavila na Facebook kako bi objasnila ljudima da ne sijemo igrati s koronavirusom.

– Moja djevojčica je rođena prošle godine i od rođenja se stalno bori s respiratornim infekcijama. Broj oboljelih raste, moje kolege su redom zaražene, ja sam stalno u kontaktu sa zaraženima. Zbog svega toga, ovo je jedini način na koji ću se viđati s obitelji u idućih nekoliko mjeseci.

Srce mi se slama

To je najteža odluka koju sam u životu donijela. Ne želim ih ostaviti, ali bilo bi sebično od mene da budem s njima. Srce mi se slama.

Foto: Facebook

VIDI OVO: Medicinska sestra objavila potresnu poruku: Večeras ću zagrliti djecu i tko zna kad opet

Ostavljam svoju obitelj i djecu kako bih mogla otići na posao i brinuti o drugima kojima je moja pomoć neophodna. Riskirat ću, ako treba, vlastiti život, ali ne želim ugroziti svoju obitelj. Zato vas molim i preklinjem da ostanete kod kuće. Samo poštujte pravila i preporuke. Ovo nije odmor, ljudi umiru.

Sedmero mojih kolega je već umrlo

Nemojte da vam se dogodi da netko vaš umre pa da se pitate jeste li vi možda tome doprinijeli. Sedmero mojih kolega već je umrlo. Pomozite mi. Želim se vratiti svojoj djeci, želim ih okupati, smjestiti ih na spavanje, poljubiti ih. A ništa od toga ne mogu dok ovo ne prođe, a proći će ako se svi pridržavamo pravila. Život mi je okrenut naglavačke, ali žrtvujem se za dobro svih nas – poručuje ova sestra na Facebooku.