NaslovnicaVideoIz automobila je dolazio GLAS koji je tražio pomoć. Kada su pogledali...

Iz automobila je dolazio GLAS koji je tražio pomoć. Kada su pogledali unutra, ostali su u ŠOKU!

Lily i njezina majka su vozilom upale u rijeku. Kad su došli policajci, čuli su glas odrasle osobe kako traži da joj pomognu. No majka je bila mrtva, a bebu su spasili.

Policajci koji su prošle godine u ožujku spasili bebu, zaklinju se da su iz vozila čuli glas odrasle osobe. Budući da je majka koja je bila u vozilu umrla, i dalje nisu sigurni odakle je misteriozni glas došao.

Jennifer Groesbeck se u ožujku prošle godine u Utah vraćala s večere kod oca. Sletjela je u ledenu rijeku. Auto u kojem su bile Jennifer i njezina 18 mjeseci stara kćerkica Lily djelomično je bio u vodi čak 14 sati. Našao ga je ribič koji je vidio kako kroz prozor visi ruka. Pozvao je spasioce. Prvo su stigla četiri policajca. Potom su došla još trojica te vatrogasci. Nekoliko njih je završilo u bolnici zbog pothlađivanja tijekom spašavanja. Operaciju su snimili kamerama.

U jednom su trenutku snimili slabi glas odrasle osobe na koji je policajac Jared Warner odgovorio: “Dolazimo, pomoći ćemo vam”. Nakon toga pronašli su Jennifer (25) i zaključili da je već dulje vrijeme mrtva. No primijetili su da je na stražnjem sjedalu u sjedalici beba. Bila je pothlađena i u kritičnom stanju, ali živa. Hitno su je odvezli bolnicu. Tamo se oporavila i kasnije se vratila kući.

Četvorica policajaca kasnije su raspravljali o tome čiji su glas čuli. Jedan od njih Tyler Beddoes vjeruje kako zna odgovor na to pitanje. Kaže kako je uvjeren da je curicu spasio “nebeski čuvar”.

U knjizi “Dokaz anđela” Beddoes, policajac s desetogodišnjim iskustvom opisuje kako vjeruje da svatko ima anđela čuvara. Vjeruje da to potvrđuje slučaj Lily Groesbeck. Njegov kolega Bryan Dewitt je rekao kako su čuli glas iz automobila koji im je govorio: “pomozite, pomozite”. Kolega Jared Warner kaže da se mogu zakleti da su čuli glas iz vozila. Beddoes je kasnije postao glasnogovornik sve četvorice, piše Daily Mail.

IZVOR:24sata.hr