Gledala je TV pored supruga, a nakon 20 minuta je shvatila strašnu istinu

Kelly Bowley je nakon što je sišla s kata sjela pored supruga i gledala TV. Nakon 20 minuta je shvatila jezivu istinu.  

Žena iz Engleske je 20-ak minuta vjerovala da njezin suprug spava pored nje u krevetu, dok nije shvatila da je u stvari mrtav.

Kelly Bowley je sjedila pored partnera Shauna i gledala televiziju nakon što su se probudili. Međutim, u jednom trenutku je otkrila da je on bio hladan na dodir i da ne reagira.

Pozvala je Hitnu služba, ali je prilikom istrage na sudu u Chesterfield rečeno da se ništa nije moglo učiniti kako bi se spasio 52-godišnji muškarac, prenosi Mirror.

– Ona (gospođa Bowley) je bila dolje oko 20 minuta i pretpostavila je da Shaun spava iako su mu oči bile otvorene, jer to nije bilo neobično za njega. Ponekad je spavao otvorenih očiju – kazala je policajka Joanna Smith.

Ona je dodala da mu je žena govorila da zatvori oči, a onda ga uhvatila za stopalo i protresla jer nije odgovarao. Tada je shvatila da je hladan na dodir i bilo joj je jasno da mu nema spasa.

“Bio je smješten na sofi u dnevnom boravku, ležeći ispružen cijelom dužinom sofe. Na adresi je živio zajedno sa suprugom i djecom.”

“Kelly je bila ta koja je pronašla Shauna kako leži na sofi kad je sišla dolje, kao što bi inače činila ujutro nakon buđenja oko 7.20 jer je to školski dan za njezinu djecu.”

G. Bowley je umro u utorak, 15. studenog 2021., ostavivši iza sebe suprugu i djecu.

NAJNOVIJE!