Nova HBO-ova serija ‘Euforija’ je toliko perverzna da se ne može gledati

Nova HBO-ova serija ‘Euforija‘, čija je prva epizoda jučer prikazana, perverznija je i ogavnija od ‘Igre prijestolja’ obzirom na nezdrave vrijednosti koje promiče. 

HBO-ova hit serija “Igra prijestolja” možda je završila, no ova kabelska tv mreža nastavlja proizvoditi materijal s eksplicitnim seksualnim scenama i nasiljem kojima želi pridobiti što više gledatelja, osobito mladih.

Sada se HBO fokusirao na tinejdžere, a sa svojom novom serijom ”Euforija” uvodi ih sadržaj eksplicitniji i opsceniji od ”Igre prijestolja”.

PROČITAJTE: Netflixova serija ”13 razloga” potiče djecu i mlade na samoubojstvo

Hollywood Reporter seriju opisuje na sljedeći način: “Trideset penisa u jednoj epizodi? Zendayina nova serija, ispunjena grafičkom golotinjom, nasiljem i uporabom droge među mladima, toliko je ekstremna da jedna zvijezda napušta snimanje …”

To je samo početak budući da će serija navodno prikazati scene transrodnog seksa i seksualno nasilje koje uključuje gušenje.

Američko vijeće za televiziju je već upozorilo roditelje da se čuvaju ove serije, ukazujući na stalni trend kojima se putem medija želi usmjeriti djecu i mlade na razvratnost i nemoral.

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI