Hoće li asteroid udariti u Zemlju prije Kristova povratka?

Neki evanđeoski kršćani koji iščekuju drugi dolazak Isusa Krista i kraj svijeta smatraju da će asteroid udariti u Zemlju.

Paul Begley, kršćanski propovjednik iz West Lafayette u Indiani, SAD, upozorio je u travnju ove godine da bi asteroid mogao pogoditi Zemlju 2029. godine.

Citirajući proročke odlomke iz biblijske knjige Otkrivenja, propovjednik je rekao da monstruozni asteroid Apophis odgovara biblijskim opisima Apokalipse.

Govoreći svojim gorljivim sljedbenicima, propovjednik je rekao da bi Apophis mogao udariti u Zemlju u petak 13. travnja 2029., a ako ne tada, onda 13. travnja 2036. godine, piše britanski Express.

Pastor Begley je rekao: “Svi budite mirni, ali jeste li spremni za veliki udar? Jeste li spremni za biblijski udar o kojemu Biblija prorokuje?”

VIDI OVO: SAMO JE PITANJE VREMENA: NASA predviđa udarac asteroida opisanog u Bibliji

Biblijski odlomak koji pastor Begley spominje govori o vatrenom objektu koji se srušio na Zemlju i mora.

Prema mišljenju pastora Begleya, taj odlomak upozorava na ubojiti asteroid ili komet koji će u posljednjim danima pogoditi Zemlju.

U Otkrivenju 8,8 glasi: „Drugi anđeo zatrubi. I nešto kao gora velika, ognjem zapaljena, bačeno bi u more. I trećina se mora pretvori u krv ”

Asteroid Apophis je svemirska stijena široka 370 metara koja se približava Zemlji.

NAJNOVIJE!