Muškarac, koji je živio kao homoseksualac, nakon godinu dana celibata shvatio da je heteroseksualan
Foto: Instagram/Dominic Hilton

Bivši eskort koji tvrdi da je spavao sa 150 muškaraca sada kaže da je heteroseksualan nakon što je proveo godinu dana u celibatu.

Dominic Hilton, 27, iz Bournemoutha, je hodao samo s muškarcima otkad je napunio 14 godina te kaže da je odrastao uvjeren da je 110% gej.

Sve se promijenilo kada je prekinuo sa svojim dečkom na Božić 2017. godine te je odlučio u 2018. biti potpuno bez seksa nakon što je pročitao sve koristi celibata.

Kaže da je htio provesti godinu dana upoznajući samoga sebe, ali je na svoje iznenađenje na kraju otkrio da je njegova privlačnost prema muškarcima nestala te da ga ipak privlače žene, prenosi Christian Today.

Nakon godina veza s muškarcima, svoju budućnost vidi samo sa ženom.

„Uvijek sam uživao u seksu, ali kroz prošlu godinu je ta seksualna privlačnost prema muškarcima nestala“, rekao je.

Foto: Instagram

„Da ste me prije pitali može li osoba promijeniti svoju seksualnost, rekao bih da to nije moguće, a sada sam živi primjer da je to moguće“.

„Bila je to postepena stvar, a ne kao da sam pritisnuo prekidač i odjednom sam postao heteroseksualan – no sada aktivno tražim djevojku s kojom bih se napokon smirio.“

PROČITAJTE: Zašto homoseksualnost nije poput ostalih grijeha?

To osvješćenje se dogodilo kada je bio na prazniku s prijateljem te se nije mogao natjerati da priča o muškarcima kao što je to prije činio.

„Pitam se jesam li bio biseksualan, da su me privlačili muškarci i žene, ali sada jednostavno ne smatram muškarce privlačnima“, rekao je.

„Nemam namjeru više ikada spavati s muškarcem“.

„Bilo je neobično otkriti ljudima da sam heteroseksualan kao i kada sam otkrivao da nisam, ali moji me voljeni podržavaju te žele da budem sretan.“

Godina celibata nije samo utjecala na njegove seksualne preferencije, nego i na njegovo ponašanje i stil te mu je čak pomogla u borbi protiv tjeskobe, rekao je.

„Prije sam bio dosta ženstven, ali više nisam. Odrastajući, volio sam se oblačiti i šminkati i sređivati, ali u zadnje sam vrijeme većinom u trenirkama“, rekao je.

Njegovo iskustvo celibata je bilo tako pozitivno da sada ohrabruje druge da pokušaju biti u celibatu, makar na kraće vrijeme.

„Ne morate izdržati cijelu godinu, ali si uzmite vremena da razmislite o sebi – možda se iznenadite onome što otkrijete“, rekao je.