NaslovnicaPopularnoNakon 40. godine, ovaj popularni lijek može biti opasan za vaše srce

Nakon 40. godine, ovaj popularni lijek može biti opasan za vaše srce

Nakon 40. godine godine života liječnici upozoravaju na opasnost da popularni ibuprofen može biti opasan za srce.

Svi znamo da mnogi danas koriste ibuprofen za gotovo svaki simptom ili bolest. Glavobolje, zubobolje, bolovi u leđima i slično samo su neki od razloga zbog kojih ljudi koriste ibuprofen.

Liječnici su oni koji stalno usmjeravaju svoje pacijente da koriste sve više i više tableta, ali bol ne nestaje. Barem ne za stalno.

PROČITAJTE: Umjesto ibuprofena, koji može biti opasan, probajte ovo za ublažavanje boli

Nakon određenog vremenskog razdoblja, budimo se s tom istom glavoboljom ili istim bolom u vratu. Još jedna loša stvar je da bi se, ako ste duže razdoblje koristili taj lijek, to moglo biti štetno za naše zdravlje. Nakon 40. godine, ovaj lijek može biti opasan za vaše srce, stoji na web stranici harvardskog sveučilišta.

Samo razmišljanje o tome je zastrašujuće. Zato ćemo vam predstaviti jednu alternativu koja vam može pomoći kako biste riješili svoj problem i što je najbolje, sastojci su svi prirodni!

Kurkuma vam nudi sigurniji i prirodan način za ublažavanje bolova. Ova biljka ima ljekovita svojstva i za skrivene i jako izražene boli. Kurkuma je glavni dio azijske medicine i već se preporučuje pacijentima tisućama godina.

Može se izvorno naći kao biljka, ali možete je pronaći u obliku praha. Kurkuma je poznata da pomaže u više od 600 zdravstvenih problema!

PROČITAJTE: 9 načina na koje kurkuma može promijeniti vaš život

Pomiješajte jednu žlicu kurkume u prahu, jednu šalicu meda i sok od jednog iscijeđenog limuna u čaši. Promješajte kombinaciju drvenom žlicom.

Dodajte čajnu žličicu ove mješavine u šalicu tople vode ili čaja i pijte ovaj koktel tri puta dnevno, a rezultati će se pojaviti u rekordnom vremenu.

Nakon ovoga biste mogli baciti ibuprofen!