Isus spasio život muslimanki
Foto: pearlsofpromiseministries.com
Muslimanka kaže kako je otac bacio njezino tijelo u bunar, nakon što ju je ubio – ali Isus je bio tamo da je uhvati i vrati u život.

Isus Krist je uhvatio muslimanku koju je otac ubio i bacio u bunar. Ako vam to zvuči kao nevjerojatna priča, sljedeća stvar će biti još nevjerojatnija: Isus ju je vratio u život!

Djevojka Ramza je rekla za “Bibles for Mideast” da joj se to divno čudo zaista dogodilo.

Rekla je da je sve počelo kada joj je otac predložio da se uda za starijeg, bogatog čovjeka koji je već imao tri žene i nekoliko djeteta. Ramza se zgrozila na očev plan i molila ga da ne ugovara takav brak.

Kada je njen otac to odbio, prijetila je da će pobjeći od kuće.

Tada je njen otac buknuo u bijesu. Zgrabio je stolicu i udario je njome u glavu, a udarac je razbio Ramzinu lubanju, usmrtivši je.

Ramzin otac i maćeha su je stavili u vreću, zatim u prtljažnik automobila i vozili kilometrima dok nisu došli do farme gdje je bio presušen bunar. Bacili su Ramzino tijelo u rupu.

U tom trenutku, Ramza kaže da je osjetila kako joj duša ide u pakao. Ali se onda sjetila da joj je prijateljica dala Evanđelje. Osjetila je da ako bi ga samo dodirnula i uzela, njena duša bi našla odmor u “predivnom vrtu.” Ali nije mogla.

Dok je njezino tijelo propadalo kroz bunar, dogodilo se nešto neuobičajeno. “Jak, zdrav i lijep čovjek” je stajao na dnu bunara i uhvatio je svojim rukama te udahnuo život njezinom tijelu, prisjeća se.

“Otvorila sam oči kao da sam se budila iz sna. Vidjela sam ožiljke od čavla na Njegovim rukama”, rekla je.

Odmah je znala da je to Isus te povjerovala da je On Spasitelj i Gospodin.

Isus je onda nosio Ramzi u svojim rukama i izveo je iz bunara. Rekao joj je: “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.” (Ivan 11,25)

Isus je nježno položio na zemlju a Ramza kaže da mu se poklonila.

Plakala je dok je govorila: “Isuse, ti si moj Gospodin i Spasitelj. Ti si bio razapet i umro za mene. Zaista si uskrsnuo. Ja sam tvoja. Vjerujem ti.”

Podigla je glavu da pogleda u Njega, ali On je bio nestao.

Pastor i Njegova žena iz obližnjeg sela su pronašli Ramzu, koja im je rekla da ih je Isus doveo njoj, tako da bi se oni mogli brinuti za nju.

“Sada sam nanovo rođena prihvaćanjem Gospodina Isusa Krista kao mog Spasitelja i postala sam stanovnik Božjeg kraljevstva”, kaže Ramza.

IZVORChristian Today