Isus će ubrzo sići

Isus će ubrzo sići. Grobovi koji drže naše ljubljene u svojim hladnim i okrutnim prstima otvorit će se kao i pupoljci prije pojave jutarnjeg sunca. Tugujući ocean odreći će se tijela onih koji su, vjerujući u Krista, otišli dolje u vodeni grob.

Rimske katakombe u kojima sam vidio kosture mučenika odzvanjat će pokličima radosti uskrsnuća. Ponekad pjevamo: Onoga blistavog jutra, bez oblaka, kad će mrtvi u Kristu ustati, no ne znamo hoće li to biti ujutro. Biblija kaže da to može biti i u ponoć.

Ali kad se moj Spasitelj pojavi, ponoć će biti jutro i sve će sjene zemlje nestati u svjetlu Njegove sjajne nazočnosti. Vama čija su leđa pognuta od težine tereta koji nosite, kažem: ”Podignite pogled jer se vrijeme vašeg izbavljenja primiče!”

Vama s kojima je svjetska sreća bila okrutna i neljubazna, kažem, vaše molitve za milošću ubrzo će se pretvoriti u hvalospjeve. Vrlo skoro ćete biti premješteni iz brvnare u palaču. Neće brzo proći kad će prazan kuhinjski ormar otvoriti put za stol Janjeta.

Radost našega vječnog Gospodina bit će tako slavna da će svaka žalost biti zaboravljena i svaka će se bol srca izgubiti u melodiji slavopoja koji će okružiti globus pa i same zvijezde.

VIDI OVO: Sviđalo se to nama ili ne, Isus Krist će doći – i to uskoro!

Ponoćni sat je prošao

Ako je ikada bio dan kad ste trebali svoj pogled uprti u stvari koje su gore, to je onda ovaj dan u kojem živimo. Ako je ikada bio sat kad ste trebali nositi križ sa smiješkom, to je ovaj sat. Ako je ikada bilo vrijeme kad ste se trebali zakloniti u Vječnoj stijeni dok oluje oko vas lome i pjene valove, ovo je vrijeme u kojem živimo.

Ponoćni sat je prošao. Preko istočnog neba vidim zlaćane boje rane zore. Čak i dok pada kasna kiša, gledam dugu Njegova obećanja. Kakva briga za bogatstvo zemlje? Mi smo na putu do grada gdje su ulice popločene zlatom.

Koračajmo naprijed, sveti Božji, ali koračajmo zajedno, koračajmo pod stijegom Kralja koji je otišao na križ, ali koji nas je otkupio svojom vlastitom krvi. Koračajmo naprijed pjevajući pjesmu izbavljenih te živimo svakoga dana slobodni od grijeha i očišćeni od svake nepravde, jer

U koračnici svetih želim biti kad će kroz biserna vrata ulaziti!

Autor: Charles S. Price

NAJNOVIJE!