Justin Bieber: Isus mi je dao slobodu koju i vi možete iskusiti!

Justin Bieber je u jučerašnjoj objavi na Instagramu napisao da mu je Isus dao slobodu koju i njegovi pratitelji mogu iskusiti.

Posljednjih godina Justin Bieber je vrlo otvoren po pitanju njegovih borbi s mentalnim zdravljem i time da mu je potrebna spasonosna Božja milost.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Bieber je ohrabrio svojih 111 milijuna pratitelja da se okrenu Isusu za sve stvari u životu. Bez obzira bile te stvari mentalne bolesti, problemi u domu ili u vezama, Bieber je svoje pratitelje uputio na Krista.

“Borite se za ono što volite i one koje volite te ne dopustite da prevladaju tjeskoba i strah… Bog nam nije dao duha straha, nego snagu ljubavi i zdrav um!”, napisao je poznati pjevač.

“Nisam vjerovao u istinu o sebi, nisam vjerovao o tome da sam voljen, niti da mi je oprošteno, što mi je teško ulazilo u glavu”, priznao je Justin.

Nadalje je objasnio da iako prolazi kroz teško razdoblje, on zna od koga dolazi njegova sloboda, ljubav i spasenje.

PROČITAJTE: Justin Bieber: Isus može ukloniti vašu bol, sramotu, krivnju i strah!

“Isus mi je dao slobodu, a potraga za upoznavanjem Njegova karaktera nikada ne završava”, napisao je Bieber. ”Božji karakter se nikada ne mijenja, on je isti jučer i zauvijek. On je uvijek dobar!”

Objasnio je da se ne boji biti ranjiv pred Bogom, te mu izreći svoje unutarnje borbe, jer ”Bog se ne boji vaše boli i slomljenosti, On su mu ustvari dobrodošle.”

Citirao je i Matejevo evanđelje 11,28: “Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.”

“Ovo su Isusove riječi”, potvrdio je. “Postoji nada u Njemu!!!”

Divno je čuti ovako mladu osobu, koja ima utjecaja na tolike ljude, da govori o Isusu.

NAJNOVIJE!