Screenshot: YouTube

Popularni pjevač Justin Bieber se u intervjuu koji je dao časopisu Complex otvorio po pitanju svoje vjere, prošlim nevoljama i novoj želji da ”živi poput Isusa”.

Iskreno je progoviro o načinu života i kontroverzama koje su ga pratile posljednjih nekoliko godina zbog ružnog ponašanja.

Objasnio je: ”Mogu ponoviti ponovno, mijenjam se i činim ovo sa svojim životom”, jer zna da ljudi trebaju vidjeti nešto što će potvrditi takvu promjenu. Nagasio je kako je glavni dio promjene ima veze s novim početkom u kršćanskoj vjeri.

”Nisam religiozna osoba. Ja, osobno, volim Isusa i u tome je moje spasenje. Želim s drugima podijeliti kroz što prolazim i što osjećam te smatram da to ne bi trebalo biti odbačeno.”, rekao je Justin.

”Iskreno, samo želim živjeti poput Isusa. Ne da budem Isus – nikada to ne bih mogao – i ne želim da to zvuči čudno… On je umro za naše grijehe… Imamo najvećeg iscjelitelja, a njegovo ime je Isus. On uistinu liječi. To je to. Vrijeme je da svi progovorimo o tome. Ono što vjeruješ, podijeli. Ne želim to zadržati za sebe.”, nastavio je popularni pjevač.