Kako izgleda neodoljiva žena s muškog gledišta

Muškarci su puno jednostavniji od žena. Za njih je neodoljiva žena ona koja zna ispuniti njihovih pet najvažnijih emocionalnih potreba.

1. Seksualno ispunjenje

Neodoljiva žena ispunjavat će ovu potrebu trudeći se biti izvrsna seksualna partnerica svome mužu. Proučit će vlastitu seksualnost ne bi li prepoznala i razumjela što joj se sviđa. Zatim će tu informaciju podijeliti s njim i onda će zajedno naučiti imati seksualni odnos koji oboje smatraju zadovoljavajućim i u kojem uživaju.

2. Rekreativno zajedništvo

Razvit će zanimanje za one rekreativne aktivnosti koje on najviše voli te će se potruditi postati dobra u njima. Ako vidi da u nekim aktivnostima ne može uživati, potaknut će ga da rade nešto drugo što im se oboma sviđa. Postat će njegov omiljeni rekreativni partner, a on će je početi povezivati s najljepšim trenutcima opuštanja.

Kako izgleda neodoljiva žena s muškog gledišta 1

3. Fizička privlačnost

Vodit će brigu o svom izgledu. Održavat će liniju zdravom prehranom i vježbom. Pazit će da ima frizuru i šminku koja mu se sviđa te da se oblači ukusno i privlačno. Bit će mu privlačna i dok su u kući, a vani će biti ponosan na nju.

VIDI OVO: 7 stvari koje žena treba znati o svom muškarcu

4. Pomoć u kući

Stvorit će dom koji će mu biti utočište od stresnog života. Vodit će kućanstvo tako dobro da će on provoditi vrijeme kod kuće sa svojom obitelji.

5. Divljenje

Razumjet će ga i cijeniti više nego itko drugi. Podsjećat ga koliko je vrijedan i što je sve postigao ujedno mu pomažući da izgradi samopouzdanje. Neće ga kritizirati. Bit će ponosna na njega, ne zato što mora, nego jer ga poštuje i poznaje bolje nego itko drugi.

Iz knjige “Njegove potrebe, njezine potrebe” autora Willarda F. Harleya.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare