Kako izgleda neodoljivi muškarac sa ženskog gledišta

Muž može postati ženi neodoljivi muškarac, ako nauči ispunjavati njezinih pet najvažnijih emocionalnih potreba.

1. Nježnost

Treba ženi pokazivati da mu je stalo riječima, porukama, cvijećem, darovima i uobičajenim iskazima nježnosti. Treba je puno grliti i ljubiti u danu, stvarajući atmosferu nježnosti u kojoj joj na jasan i kontinuiran način daje do znanja da mu je stalo.

2. Razgovor

Treba svaki dan odvojiti vrijeme za razgovor s njom. Mogu razgovarati o tome što joj se događa u životu, o djeci, osjećajima ili planovima. Koja god bila tema vodit ćemo konstruktivan i informativan razgovor. Možemo razgovarati koliko god želimo. Nikad nećemo biti previše zauzeti da bi “samo pričali”.

3. Iskrenost i otvorenost

Ženu ne treba iznenaditi ništa što čuje o mužu. Muž treba govoriti o svojim dobrim i lošim osjećajima, prošlosti, dnevnim planovima i planovima za budućnost. Nikad neće namjerno ostaviti lažni dojam nego će biti iskren o svojim mislima, osjećajima, namjerama i postupcima.

VIDI OVO: Kako izgleda neodoljiva žena s muškog gledišta?

4. Financijsko uzdržavanje

Preuzet će odgovornost za uzdržavanje obitelji. Ako su njegova primanja nedovoljna za osnovne potrebe, riješit će problem dodatnim obrazovanjem ne bi li radio za veću plaću. Neće raditi prekovremeno ni izbivati iz doma.

5. Predanost obitelji

Posvećivat će dovoljno vremena i snage moralnom i obrazovnom razvoju svoje djece. Neodoljivi muškarac čitat će im, uključiti se u njihove sportske aktivnosti i voditi ih redovito na izlete. Razgovarat će o odgojnim metodama i ciljevima sve dok ne postignu dogovor.
Kada žena pronađe muškarca koji ima svih pet kvaliteta, smatrat će ga neodoljivim. Kakva je neodoljiva žena pročitajte ovdje.

Iz knjige “Njegove potrebe, njezine potrebe” autora Willarda F. Harleya.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare