Kako pokazati muškarcu da vam je stalo
Foto: Unsplash

Kako pokazati muškarcu da vam je stalo? Donosimo deset savjeta, odnosno načina ponašanja koji vam mogu dobro doći u pokazivanju ljubavi.

Držite do obećanja

Ako mu nešto obećate, tada osigurajte da ćete to i ispuniti. Rijetko ispunjavati velika obećanja nije ni izbliza značajno koliko i ispunjenje dogovora u svakodnevnim stvarima. Neka zna da vam može vjerovati i kada stvari postanu malo teže.

Pokažite mu da cijenite njegov težak rad (Dobre šanse za koje mu njegov šef ne govori dovoljno)

Mislim da ne postoji muškarac koji ne voli da mu se kaže koliko ja cijenjen. Napišite mu zahvalnicu za male stvari koje radi. Budite određeni; to će mu dati do znanja da ste primijetili njegov naporan rad i duge sate.

Recite mu da je zgodan

U svijetu punom reklama koji prikazuju svjetsku definiciju ljepote, uvijek je dobra ideja da podsjetite vašeg muškarca kako mislite da dobro izgleda. Ne samo da će mu to dati mir u vezi vaših osjećaja naspram njega, nego će ga također podsjetiti da vam je još uvijek privlačan.

VIDI OVO: 10 stvari koje odbijaju muškarce od žene

Ostavljajte mu romantične bilješke i pisma

Shvatio sam da element iznenađenja ima puno težine u bilo kojoj vezi. Pisanje pisama i bilježaka „samo zato“ jer je to uvijek zabavan način da pokažete svoje osjećaje na dnevnoj bazi. Ostavite te bilješke u futroli njegova laptopa, na stolu ili čak u džepu jakne. Pronalaženje takvih bilješki će donijeti muškarcu osmijeh u bilo kakvom danu.

Stalno ga „jurite“

Nemojte odustati od toga da ga pokušate pridobiti, samo zato što ste u vezi već neko vrijeme. Odnosi koji traju su oni koji se temelje na ideji stalnog ‘jurenja’. Ne dozvolite da rutina ili udobnost stanu na put stvarima koje su zabavne, uzbudljive i nove.

pokazati muškarcu stalo
Foto: Pixabay

Djelujte pretjerano uzbuđeni kad on planira nešto

Dajte mu do znanja da vam je stalo do vremena i truda koje je uložio u vaš izlazak. Zahvalite mu malo glasnije te ga zagrlite malo duže. Pobrinite se da ga neprestano tijekom večeri podsjećate koliko ste zahvalni. Neka se osjeća kao najbolji muškarac na svijetu.

Iznenadite ga s darom na poslu

Ima li nešto što vaš muškarac u zadnje vrijeme govori da želi? Ovo je savršena prilika da mu pokažete da slušate što govori. Otiđite u lokalnu robnu kuću i kupite mu taj lijepi sat, ili čak nešto napravljeno u kućnoj radinosti. Ne postoji ništa ljepše nego kada vaša dama uđe u vaš ured nenajavljena, noseći darove i prekrasan osmijeh.

Dozvolite mu da govori

Ništa ne govori „Volim te“ više nego žena koja dopušta muškarcu govoriti o njegovom danu. Uzmite vremena da slušate kada on govori. Bez obzira radi li se o njegovim problemima ili idejama, uzeti vremena za sjesti i slušati će mu mnogo reći. Postavljajte pitanja. Sudjelujte aktivno umjesto pasivnog slušanja.

VIDI OVO: Molitva za supruga: 5 stvari za koje žena treba moliti

Sudjelujte u njegovim omiljenim aktivnostima

Igrajte košarku, idite u ribolov, ili čak vozite motocikle. Činite nešto što on voli bez da vas on moli za to. Uzmite inicijativu planirati stvari za sebe, i pokažite svom čovjeku kako ste spremni uzeti vremena u vašem danu za aktivnosti koje on voli.

Upoznajte njegove prijatelje i obitelj

Istinski vam je stalo do vašeg muškarca? Onda upoznajte ljude za koje tvrdi da su mu najbliži. Da, to znači i njegovog dosadnog najboljeg prijatelja. Ako se potrudite upoznati njegove prijatelje i obitelj, to će mu pokazati da ste spremni izaći iz vaše zone udobnosti u njegovo ime, piše Faithit.