Katy Perry kaže da ju je vjera u Boga spasila od samoubojstva o kojem je razmišljala prije nekoliko godina. 

Pjevačica je otkrila kako je 2017. godine razmišljala o samoubojstvu zbog teških privatnih i poslovnih trenutaka. Naime, te se godine razišla od svog današnjeg zaručnika Orlanda Blooma, a i njezin album “Witness” je doživio potpuni debakl.

Popularna 35-godišnja pjevačica, koja očekuje prvo dijete s 43-godišnjim glumcem, priznala je da je te godine bila na dnu.

”Moja karijera dugo se kretala samo prema vrhu i tad se dogodio taj jedan pomak koji nisam očekivala… Činilo mi se kao smak svijeta. I dok drugi možda to nisu ni uočili, za mene je to bio smak svijeta i slomila sam se. U tom periodu prekinula sam i s dečkom koji je danas otac djeteta koje ćemo uskoro dobiti”, ispričala je Perry.

Katy Perry kaže da joj vjera u Boga pomogla

Katy Perry je otkrila kako joj je vjera u Boga pomogla da se s vremenom izliječi.

VIDI OVO: DEMONSKE SILE NA DJELU? Katy Perry se srušila na pozornici i počela ispuštati neobične zvukove!

”Bilo je važno da se slomim kako bih se mogla ponovno izgraditi i pronaći mir na drugačiji način. Zahvalnost je vjerojatno stvar koja mi je spasila život, jer da je nisam pronašla, vjerojatno bi me ta tuga i natjerala da okončam svoj život”, priznala je pjevačica.

”Pronašla sam načine kako biti zahvalna. Svakog jutra kada se probudim prva stvar koju kažem je: ‘Bože, hvala Ti za današnji dan, zahvalna sam na sve načine… To je bilo svjetlo na kraju tunela.”, kaže Katy.

Također je rekla da je njezin odnos s Bogom izvor nade.

“Moja nada je da me nešto veće od mene stvorilo sa svrhom i razlogom, da nisam za jednokratnu upotrebu”, rekla je Perry.

VIDI OVO: Je li samoubojstvo ulaznica za pakao?

Katy Perry je kćerka kršćanskih pastora

Razrađujući svoje misli o Bogu, izjavila je da je Bog “puno veći” od nje, no da “On nije bijeli čovjek na tronu”.

Katy je već jednom progovorila o svojim privatnim emocionalnim borbama i suicidalnim mislima koje su joj se javljale nakon što je prije nekoliko godina donijela odluku o rastavi od komičara Russella Branda.

Katy Perry je inače kćerka kršćanskih pastora koji su u prošlosti često pozivali na molitvu za nju nakon što se okrenula od kršćanske vjere i Boga.