Koala se ušuljala u dvorište kako bi zamolila djevojku za poljubac

Lili Grace i njezina obitelj imaju vrlo neobičnog susjeda – malenu koalu. Iako im je na početku bilo neobično viđati koalu na obližnjem drvetu, ubrzo su se naviknuli na nju. Prvo je koala samo sjedila na drvetu i gledala Lili i njezinu obitelj. Uskoro su joj počeli davati vodu i neke poslastice.

Uskoro je koala u potpunosti počela vjerovati Lili. Na svu sreću, Lili je sve uspjela snimiti.
Koala se polako penjala s drveta. Bila je to velika stvar jer bi koala inače bila visoko na drvetu kada bi Lili bila u dvorištu s obitelji.

Otišla je do svoje posude s vodom. Tada ju je zainteresirao bazen. Počela je polako dodirivati površinu vode.

Lili je odlučila uči u bazen kako bi vidjela hoće li se koala pomaknuti – tako je i bilo. Lili se potpuno približila koali koja je samo gledala u nju. Ponudila ju je malo vode iz ruke, a koala je prihvatila.

Djevojka je tada izašla iz bazena i prišla koali koja ju je samo gledala. Primaknula se koali kako bi joj dala poljubac, a za čudo, i koala se primaknula kako bi joj uzvratila.

Čak ju je pomazila po glavi, činilo se da se koali to jako sviđa. Nakon mažnje i pažnje, koala je odlučila otići spavati na svoje drvo.

Ovo je samo pokazatelj da se ljudi moraju brinuti za koale. Na žalost, u australskim požarima je život izgubilo oko 25 000 koala što ih sada čini ugroženima. Ljudska djela utječu na klimatske promjene koje utječu na razne nepogode koje ubijaju nevine životinje. Krajnje je vrijeme da postanemo svjesni posljedica svojih djela.