Konobarica spasila život dječaku: Jednom porukom ga je izbavila iz kandži monstruoznih roditelja

Flavaine Carvalho, konobarica s Floride, proglašena je junakinjom jer je spasila život dječaku (11). Jednom porukom ga je izbavila od roditelja koji su ga zlostavljali.

Kako prenose američki mediji, obitelj je sjedila za stolom u restoranu, a Flavaine je primijetila da dječaku ništa nisu naručili rekavši da će on jesti kod kuće.

Nakon toga, primijetila je da dječak ima modrice na licu i rukama.

“Vidjela sam da ima veliku ogrebotinu između obrva. Nekoliko minuta kasnije, uočila sam i modrice kod oka, tako da sam posumnjala da nešto nije u redu”, rekla je.

”Trebaš li pomoć?”

Odlučila je napisati poruku koja je glasila: “Trebaš li pomoć? OK”, a stala je iza njegovih roditelja kako bi dječak mogao odgovoriti, piše Daily Mail.

Trebaš li pomoć
Snimka zaslona: YouTube

Isprva je odmahivao glavom, a onda je signalizirao “da”, što je konobaricu navelo da nazove policiju.

“Vrlo sam zabrinuta, ne znam šta da radim, možete li mi dati neki savjet”, upitala je policiju, a ubrzo su na lice mjesta stigli i policajci.

VIDI OVO: Obitelj ostavila konobarici napojnicu – nije mogla vjerovati svojim očima kada je vidjela iznos

Ispostavilo se da majka Kristen Swann i očuh Timothy Wilson II zlostavljaju dijete. Kod kuće bi ga vezali, tukli, pa čak ostavljali i da visi naopačke.

Prvo je uhićen Wilson, a optužen je po nekoliko točaka za zanemarivanje i zlostavljanje djeteta, a u pritvoru se ubrzo našla i majka.

Dječakovo tijelo je bilo u modricama

Kada je dječak odveden u bolnicu, utvrđeno je da je pothranjen te da modrice prekrivaju skoro cijelo njegovo tijelo.

“Ono kroz što je prošao je strašno, to je mučenje”, rekao je policijski glasnogovornik. Zajedno sa sestrom (4) je predan socijalnoj službi.

“Da je gđica Carvalho šutjela, ovaj dječak vjerojatno ne bi dugo preživio”, poručila je policajka Erin Lawler.

Zanimljivo, tu večer Carvalho uopće nije trebala raditi u restoranu, ali je priskočila kako bi zamijenila kolegu, što je vlasnica lokala opisala kao “višu silu”. Bog je po konobarici spasio dječakov život.