Obitelj ostavila konobarici napojnicu – nije mogla vjerovati svojim očima kada je vidjela iznos

Obitelj je ostavila konobarici omotnicu s napojnicom. Iznenadila se kada je vidjela iznos od 10 tisuća dolara koji su joj potrebni za studiranje.

Svojim radom u Pizza Hut restoranu, Jessica je upoznala mnoge svoje mušterije. Jessica Osborne je ponekad znala dobiti dobru napojnicu, kao i druge konobarice, no nikada nije očekivala da će jednog dana dobiti punih 10 000 dolara. 

Mušterija imenom Becky je jednom tjedno jela u restoranu te je uvijek tražila Jessicu kao svoju konobaricu i osobu s kojom je voljela malo popričati. 

„Bila je jako draga, vesela i otvorena te se nikada nije žalila“, objasnila je Becky, „Bila je jednostavno draga konobarica“. 

Jessica je čak znala točnu vrstu pizze koju Becky inače naručuje. 

Jessica bi pričala o svom životu s Becky i njezinom obitelji, o tome kako je sanjala o tome da postane fotograf, ali je morala napustiti fakultet jer ga nije imala kako platiti. 

Becky je bila primila veliku naknadu nakon što je izgubila supruga i najstarije dijete u automobilskoj nesreći te je odlučila promijeniti Jessicin život. 

VIDI OVO: Konobarica se šokirala napojnicom koju joj je ostavio milijarder

Neko vrijeme nakon tog strašnog događaja za Becky i njezinu obitelj, Becky je ponovno svratila u restoran sa svojom drugom djecom. 

Becky i njezina djeca su Jessici dali ček kako bi joj pomogli u ostvarenju sna da ode na fakultet i kada je Jessica otvorila omotnicu nije mogla vjerovati svojim očima. 

„Kada sam otvorila omotnicu… mislila sam da sam pročitala malo previše nula te sam ostala bez daha“, prisjetila se Jessica. 

Ček je bio zaista velik te bi ljudi većinom pomislili da dolazi od milijunaša, no ovo predivno dobro djelo došlo je od obične obitelji koja je željela upotrijebiti svoju osobnu tragediju kako bi nekog drugog usrećili. 

Becky je mogla tu svotu novca potrošiti na svoju obitelj, no odlučila je pomoći Jessici da ostvari svoj san te je pokazala da je uvijek bolje davati nego primati.