kršćanske pjesme ohrabriti u teškim vremenima
Foto: Pixabay

Ako vam je teško, ove kršćanske pjesme će vas ohrabriti u teškim vremenima. Izabrali smo sedam i svaka je predivna.

Volim glazbu! Zahvalan sam Bogu za taj prekrasan dar. Ono što najviše volim kod glazbe je što me može ohrabriti kada je teško u životu.

Glazba ima umirujuću moć. Možete vidjeti primjer toga u 1. Samuelovoj 16, 14-23;  uznemirujući duh od Gospodina mučio je Šaula i on je pronašao mir tek kada je David zasvirao na harfi. Glazba i danas ima takav učinak; kada sam u nevolji, slušanje glazbe me oraspoloži, opusti, osvježi i promijeni mi raspoloženje.

Počeo sam slušati kršćansku glazbu kada me Isus spasio. Ako me svjetovna glazba prije ohrabrivala, kršćanska je to digla na višu razinu. Ova glazba ima ohrabrujuće tekstove koji se temelje na našoj nadi u Boga, Njegovoj vjernosti, ljubavi i sigurnim obećanjima da će biti s nama kroz sve naše dane. Također nas približava Bogu.

Ove kršćanske pjesme će vas ohrabriti

Napravio sam popis od 7 kršćanskih pjesama (ima ih puno, puno više) koje će vas ohrabriti u teškim vremenima. Poslušajte ove pjesme i molite se da vas Bog kroz njih utješi i ohrabri.

7. Ne boj se – Emanuel

Ne boj se jer ja sam te otkupio. Imenom sam te zazvao, ti si moj. Jer dragocjen si u mojim očima. Vrijedan si i ljubim te ja.

6. Kad sve utihne – Dominik Lučić & Infinitas

Dolazim ponovo bliže Tebi, jer važan si Ti, važan si Ti Isuse. Oprosti Gospode za sve drugo, kad važan si Ti, važan si Ti Isuse.

5. Ti Svjetlo svijeta – Kristina

Tu sam da Te slavim, da Ti se poklonim. Tu sam da Ti priznam Ti si Bog. Samo Ti si vrijedan. Samo Ti si slavan. Predivan si u životu mom.

4. Dubine – Dominik Lučić & ZSA ZSA

Ime Tvoje zazvat ću i gledat gore iznad svih valova. U Tebi mirna ostat ću. Tvoja sam, samo Tebi pripadam.

3. Samo želim reći ime Isus – Davorin & Andrea Gelemanović

To Ime moćno, Ime što liječi i Život je. Utvrde ruši. Kroz tamu svijetli. K’o vatra je!

2. On moje ime zna – Elizabeta Koprivnjak i Andrej Grozdanov

On moje ime zna i svaku misao. I vidi suze sve i čuje molitve …

1. Ništa osim krvi/Divan si – Emanuel

Što će grijehe oprati, opet nas ispuniti? Ništa osim krvi, ništa osim krvi Kristove. Što me čini potpunim, prijateljem Gospodnjim? Ništa osim krvi, Tvoje krvi Kralju Isuse.