Djevojčica s cvijećem se bojala doći do oltara, no kum je izveo nešto što je sve oduševilo

Video počinje sa njenom mamom koja je dovodi do početka prolaza između redova u crkvi te je tu ostavi.

Vjenčanja su dosta zanimljiva – i gosti i mladenci se mogu složiti da u tome ima nešto posebno za sve.

Možete biti središte pozornosti kao mlada i mladoženja i uživati u svoj pažnji i u trenutku kada trebate reći “Da” ljubavi vašeg života. Ili kao gost, možete uživati u plesu ili jednostavno u tome što ste dio ovog bitnog trenutka u životu dvoje ljudi.

Ipak, dan vjenčanja je nešto što može biti uznemiravajuće za sve prisutne. Mlada i mladoženja će očigledno biti nervozni, ali ne možemo kriviti ovu malo djevojčicu sa cvijećem koja je također bila malo nervozna.

Video počinje sa njenom mamom koja je dovodi do početka prolaza između redova u crkvi te je tu ostavi. Djevojčica je vjerojatno mislila da će je mama pratiti, dok nije primjetila da nije tu uz nju. Odmah se okrenula nazad da vidi šta do zadržava njenu mamu.

Ovo okretanje naprijed nazad se dogodilo nekoliko puta dok neko nije shvatio što se događa se priskočio da bi spasio ovaj trenutak.

Kum je pomogao djevojčici da dođe do oltara, jednostavno tako što je bio uz nju i nije je ostavio samu, čak je i bacao cvijeće okolo. Zaista urnebesno.

Pogledajte video da biste vidjeli cijelu situaciju.