Kupila torbu otkrila blago

Žena je u prodavaonici rabljene odjeće kupila torbu koja je bila puno teža nego što je očekivala, a zatim je otkrila pravo blago od prijašnje vlasnice. 

Bila riječ o fotografijama na mobitelu ili na memorijskoj kartici u kameri, neke od naših najdragocjenijih uspomena su sigurne na malim uređajima. 

Kada je Katie Connor izgubila kameru koja je u sebi imala sve te divne uspomene, bila je užasno tužna. 

Kao i mnogi od nas koji često gube stvari, Katie je kameru stavila u torbu za pelene te je zaboravila gdje je. Godine su prolazile, a kamera je i dalje bila izgubljena, a torba za pelene je završila u trgovini rabljenom odjećom. 

Tada u priču dolazi žena imenom Sarah Thomas. 

Dok je kupovala u trgovini rabljenom odjećom, Sarah je kupila ono što je bila Katiena torba za pelene za samo 3 dolara. Nakon što je primijetila da je torba teža nego što je očekivala, Sarah je malo bolje pogledala unutra da vidi zašto je to tako. 

VIDI OVO: 11 karakteristika osobe koju Bog blagoslivlja

Mama je otkrila blago u torbi

Otkrila je pravo blago koje je prijašnja vlasnica godinama tražila

Srednje velika rupa u podstavi torbe otkrila je pravo blago koje je prijašnja vlasnica godinama tražila. 

Na njezino iznenađenje, Sarah je pronašla Katienu izgubljenu kameru. Jedini problem je bio što se te dvije žene nisu poznavale. 

Sarah je znala koliko uspomene vrijede te je upotrijebila društvene mreže da pronađe vlasnika kamere. Objavila je nekoliko fotografija s memorijske kartice u kameri na Facebooku te je zamolila da ih ljudi dijele u nadi da će doći do pravog vlasnika. 

Često uzimamo moć društvenih mreža zdravo za gotovo. U samo jedan sat od objave na Facebooku, Sarah je stupila u kontakt s Katie. 

Uskoro su se našle te je Katie, oduševljena time što je dobila natrag svoju kameru, zahvalila Sarah koja ju je uspješno pronašla. 

Svake pohvale Sarah koja je prepoznala pravu vrijednost torbe koju je kupila te koja se potrudila naći njezinu vlasnicu.