liječnici nisu mogli otkriti zašto je žena bolesna
Snimka zaslona: YouTube

Kathi Wilson, 41 godina, posljednjih 10 godina prolazi kroz težak period. Kako su godine prolazile njezino se fizičko stanje pogoršavalo.

Bezbrojne je sate provela u liječničkim ambulantama i čekala na dijagnozu koja nikada nije došla, dok se stanje toliko pogoršalo da je jedva hodala. Teško je patila i zbog simptoma sličnih gripi, pa je dane provodila spavajući i tako skrivala svoju fizičku i mentalnu borbu.

Zašto nitko nije mogao otkriti zašto je toliko bolesna? Tada su otkrili uzrok njezinoj bolesti koji je vrlo čest. No to nije bio rezultat nekog revolucionarnog medicinskog testa, ili genijalnog liječnika. Zapravo, dijagnoza je došla od dva muškarca koji su došli u starom kamionu.

Nakon 10 godina u kojima se osjećala kao da svakog dana umire, Kathi je odlučila za sebe napraviti nešto lijepo. Bilo je vrijeme da sredi svoju staru kupaonicu i preuredi je po svojoj želji.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je trebalo početi s rušenjem, došla je skupina radnika koji su trebali procijeniti stanje kuće. Oni bi u potpunosti promijenili tuš, dodali moderne pločice, stavili novi ormarić i zamijenili bojler. Međutim, kada je ekipa došla zamijeniti stari bojler i staviti novi, našli su nešto nevjerojatno.

Tko god je postavio taj bojler 10 godina ranije, nije ga postavio kako treba. Kathi nije ni znala da je spremnik ispuštao opasan plin i trovao ju sve te godine. Kada su radnici shvatili koliko je problem opasan, kontaktirali su Kathi i rekli joj o čemu se radi. Svi su simptomi sada imali smisla!

To je odgovor za kojeg se molila 10 godina, a bilo je potrebno samo dovesti par muškarac u radnoj opremi!