Liječnici su im predložili pobačaj, ali oni su odbili i pouzdali se u Boga
Foto: Instagram

Liječnici su predložili bračnom paru da pobaci svoje dijete u 19. tjednu, ali oni su odbili i pouzdali se u Boga. Pogledajte kako danas izgleda ova obitelj.

Bračnom paru Tatyani i Timothyju Ramjohnu rečeno je da će njihovo nerođeno dijete imati ozbiljne nedostatke, jer su šanse za zdrav život premale.

Godine 2019. Tatyana je bila trudna samo 19 tjedana kada joj je pukao vodenjak, zbog čega su ih liječnici upozorili na životnu opasnost ako ne pobaci i mogućnost infekcije.

Par je odlučio dati svojoj bebi priliku

Unatoč rizicima, Tatyana je pristala ležati u krevetu cijelo vrijeme trudnoće. Timothy se prisjetio tog vremena rekavši:

“Dobili smo popis klinika za pobačaj jer je u 19. tjednu mogućnost preživljavanja 0%. Osim toga, infekcija ili krvarenje mogu dovesti njezin život u opasnost”.

“Unatoč svim rizicima i savjetima, Taty je odlučila vjerovati Bogu i ostati trudna ležeći u krevetu bez ikakve tekućine u maternici. Sve što smo imali bila je vjera.”

Ramjohnovi su 15. travnja 2019. dočekali prekrasnog, zdravog dječaka rođenog prije vremena u 27. tjednu, nazvali su ga Easton, a čak su ga i liječnici priznali kao “čudo od dječaka”.

Timothy je o njemu na Instagramu rekao da je prekrasan dar od Boga, ali da je pred njima dug put i da vjeruju da će im Bog i dalje pomagati. Svima se zahvalio na molitvama i podršci. Easton je proveo 4 mjeseca na intenzivnoj njezi, a zatim je na kraju otišao kući s roditeljima.

Timothy je napisao: “123 nemirna dana danonoćne brige, molitvi i ljubavi na intenzivnoj njezi – konačno ga možemo dovesti kući. Također smo iznimno zahvalni svim liječnicima i medicinskim sestrama što su brinuli o mojoj ženi i Eastonu, kao i svima vama koji ste nas podržali.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Timothy Ramjohn (@timothy.ramjohn)

Zahvalivši svima na molitvenoj podršci i Božjem djelu u njihovim životima, napisao je: “Riječi ne mogu izraziti našu zahvalnost. Ovo putovanje je daleko od završetka, ali drago nam je što smo kod kuće i zahvalni smo što vas toliko puno hoda s nama na putu. Hvala ti, Isuse, na ovom čudu i hvala ti Taty na tvojoj žrtvi.”

Easton je sada stariji brat, jer su Ramjohnovi 4. svibnja 2021. dobili svog drugog sina, Cannona. Tatyana i Timothy uvijek su svoju vjeru držali na čelu svega u svom životu.